De, de, "Punica" volt, csak inkább fonetikusan írtam. Rengeteget reklámozták, és egy időben "Die Punica Oase" volt a szlogen, ami ugye "punika oázis"... :))))
Az nem csak Punica volt? Mindegy, kimondva tényleg jópofa. A szádhoz emeled a Punicát, és..... :)
Ez fogszabályzó-tisztító... A kiscsaj melletti képen egy szájpadlás-tágító eszközt dobnak bele a kukident lötyibe. A 90-es évek első felét Németországban töltöttem, és ott már kiröhögtük a Kukidentet... de volt ott "Punika" üdítő is...
Ez fogszabályzó-tisztító... A kiscsaj melletti képen egy szájpadlás-tágító eszközt dobnak bele a kukident lötyibe. A 90-es évek első felét Németországban töltöttem, és ott már kiröhögtük a Kukidentet... de volt ott "Punika" üdítő is...
ez nem engedély nélküli reklám attól nagyon messze van jogilag. Ha akarod elmagyarázom de hosszú és bonyolult. Addig nem reklám amíg nem buzdít vásárlásra.
lien: akkor te se! most miert zavar teged?
hokiloki... mióta vagy a hozzászólók körében? me én nem vagyok túl rég a tagja ennek a társaságnak de arra má rájöttem h egyesek naaaaagyon utálják ezt a szót... mellesleg engedély nélküli reklám úgyhogy akár be is perelhetnek...
végülis a ge-ci a legjobb ragasztó. én még nem láttam senkit szétesni. szoval van benne valami:D
Sztem ez a kuki vmi márka és az egyik fogsejem a másik fogkrém.
isten ftcsrac ne írjál minden hozzászóláshoz mindennél tégedet látlak wazze!
Harimata: Azért, mert a tiniken nem látszik, hogy hatástalan a szer. ;) Egy 60 évesen nyilván nem érne sokat. Amit a lánnyal reklámoznak, az meg valami fogszabályozó tisztító. Az meg a nyanyáknak nem szokott lenni. :)
Az is poén, hogy a kukident extra erős :D
Ez valami műfogsor-tisztító lenne? De akkor miért olyan fiatal lánnyal reklámozzák, akinek feltehetőleg megvan még minden foga? Mondjuk azt sem szoktam érteni, hogy a ránctalanító krémeket miért tinédzserek reklámozzák... :S
Na Psychoka, így még váltásgdíjat se kell kérnem, egyszerűen veszek egyet. :DD
Ha rendszeresen használod,így fogsz mosolyogni!