én tettem fel....bocsesz....:-) egyébként a képen található web oldalon még jónéhány hasonlóan érdekes képet találhattok. Egyébként hozzá sem nyúltam a PS-hez.....ez a naturalista valóság
És hol van kiírva,hogy ARBEIT MACHT FREI?
észér fas**zik a tervezésen spórolnak lehet, hogy a kép nem igazi, de ezer ilyen hely van, ahol ilyen ocsmányúl építettek, bár akinek nem telik másra....
Haza hát! Az enyémből üvöltene a Guns n'Roses! :))
csak meg kell jelölni a házadat aztán simán haza lehet találni :)
hát, tiszta muintha lego lenne:DD
E t elöbb hazatelefonál aztán hazaviszik a szülei
Én simán megtudnám találni biztos nem nehéz, ja és amugy egyetértek blaznyikkal!!!!!
Miért nem hisz el senki semmit???? Mi értelme van annak, h vki órkig vesződik házak rajzolásával, csak azért h egy viccoldalra feltegye? én láttam ijet élőbe is. egyébként. Horvátországban Solta szigetének egyik városában van egy ijen apartmanizé.. telep vagy mi és az is tökijen szal aki mégeccer fotosopot ir ided be az inkább ne tegye. (na ez elég értelmes volt, probáld kibogarásznia lényeget :])
Persze!!! vagy betévednék a szerelmemhez:P
Érdekes, hogyha van egy kicsit érdekesebb kép akkor egy-két ember egyből bemondja, hogy hát ez kérem szépen tuti kamu, PhotoShop-al lett csinálva stb stb. Nehéz lenne elhinni, hogy valahol tényleg van ilyen vagy mi?? Én elképzelhetőnek tartom.......
miért? én ilyen apartmanházaknak simán el tudom képzelni őket. :Ön a sárga zóna 411. házában fog lakni.:D
Amúgy meg tökre látszik, hogy valamilyen rajzprogrammal festették a képre ezeket a házakat, főleg a jobb szélen lévő rikító kék-narancssárga házak árulkodnak!
Ha mindenütt vannak utcanévtáblák meg házszámok, hogyne találnék haza?
shelbycobra, a tiéd lenne a legvidámabb barakk :D
tuti átfesteném valami hülye rikitó szinre.
Persze, hogy haza...csak idő kérdése. :)