hvera, ha arra jársz, feltétlenül próbáld ki! ;) Majd meséld el, mit tapasztaltál!
na ve'gre eljo"tt a vilagve'ge, jo"het a megva'lta's! mert innen dra'ga a kiva'lta's! barmerre indulsz a halmazati bu"ntete's; E'LETFOGYTIGLAN. a ke't legalso ta'bla; 1;ha'tramenet-, szembejo"vo"forgalom-tilos, 2;tova'bhaladni-tilos e'n azt nem e'rtem kinek kell elso"bse'get adni, tala'n egy UFO-nak. igaz helikopterrel szabad elta'vozni.
miért lenne ez "kreált" munka, nem tejjesen értem! mért olyan elképzelhetetlen, h van ilyen is? amiatt a kis piros rész miatt a táblák alatt? semmit se jelent, mert akér a tábla is lehet ilyen! na mind1, nem lényeg! amúgy szerintem meg király a kép, bár nem szivesen mennék erre kocsival! :)
Guilty, légyszives lobogtasd meg a kreatívitásodat és hányál szebbet má me fikázgatni én is tok :)
Vissza a középkorba! A föld lapos és ez a világ vége! :)
Tényleg megkreált a cucc. Az oszlop alja elég furcsán néz ki.............:O
Ez olyan mint egy börtön vagy kiugrassz a kerítésen vagy alagutat ásol. A photsop ps és ezekhez hasnolókat csúnyaszóvá kéne tenni mint a b.u.z.i meg a f.a.sz-t
na akkor tuti csak felfele lehetne menni....aztán meg lefele.
Akkor elhinném,ha kilenne még az írva,hogy AKNAMEZŐ!
esetleg ez a mennyország kapuja és, csak felfelé lehet menni?
Guilty az egy tiltott szó hogy photoshop úgyhogy inkább azt mond "kreált"
Hát ez mondhatom rohadt vicces... Ha már valaki photoshoppozásra szánja el magát,akkor legalább igényes munkát adjon ki a kezéből...ennél jobbat hányok. ftcsrac amúgy az alsó két táblát még én se láttam,úgy tűnik nagyon szellemes volt a srác.
de a 'truck end' felirat is találó lenne
Ha már hátrafelé sem,akkor hova?Tényleg TeeGee-nek van igaza.:)
egy DEAD END tábla lehet hatásosabb lenne :)
a tábla mögött 600 autó, csontvázzal a volán mögött... :D