ez meklyik koliban van?????, van egy olyan érzésem hogy fiúkoli.....107-es 110-es suli kolija?
ja és igen, programot is csináltam már vele, de ez a vindózosdi már nem az én világom ezen a téren.
Balux: a lanparty engem nem érdekel, de azzal példálóztak itt alant. nem tudom, mi számít neked kreatívnak, de a jelenlegi gépházam(már vagy 8 éve) eredetileg még egy P1-es gépnek adott otthont, és igaz, hogy már karcsúsítottam rajta, de egy éve még egybe volt építve egy másik toronyházzal. azóta kiszórtam a sok SCSI-s cuccot belőle így ha szűken is, de elférek benne. viszont megmaradt az egyedi hűtés, meg még néhány apróság. ha már így érdeklődtél:)
Su: Miert jo allandoan minden masodik embernek vagy Photoshoppal, vagy LAN partykkal, meg ilyesmivel jonni? Csinaltal mar valaha valami kreativ dolgot a szamitogepeddel? (Mondjuk programot, demot, grafikat?)
szerintem egy olcsó gépház sokkal kevesebbe kerül, mint ezt átfarigcsálni. ráadásul már egy csomó olyan házat lehet kapni aminek füle is van és nem kell attól félni, hogy valaki véletlenül belelép egy Lanparty-n
Ennem egyhaszan van :hogy megfogod a fülénél és viszed. Amúgymeg ötletes.
LANpartyra lehet vinni, van fogása...
Ez tudjátok, miért jó? Olcsó számítógép: A ház már megvan, csak az alaplap, a proci, a tápegység, meg néhány lemezes meghajtó kell bele, hogy aztán fel lehessen rá telepíteni a Photoshop-ot, ami többek között a legtöbb, Vicclap.hu-t látogató mániákus ünneprontó egyén lekezelő kritikájának tárgyát is képezi.:P
Eléggé egyirányú fantázia. Max. Dos ig fut a rekesz :D.
kár volt a drága jó rekeszt így tönkretenni.
Poénnak még elmegy, de hogy valaki így használja a gépét.... :S
Nem rossz ötlet, de a rekeszt érdemes visszaváltani! dekorációnak üres üvegek elfértek volna valamerre... giccses zöld-neonnal bennük!:)
Ezt hívják újrahasznosításnak! :)