HA VALAMI IGAZÁN VICCESRE VAGYTOK KÍVÁNCSIAK AKKOR LÁTOGASSATOK EL A: http://brain.plk.hu/?GOLDAXE címre!!!! by: goldaxe®
én most nyáron megyek horvátba és remélem hogy nekem is ekkora fagyit adnak
egy kicsit vicces de én is voltam már a Balatonon és gyönyörű hely az biztos
De én itt élek a balatonparton és ha a nagypofáju pesti büfést ugy ba.szom bele a Balatonba hogy csak az iszapkotró hajó találja meg akkor jön a nagymenő audis,mercis kopasz haverjaival. hát jöjjön.ha valami gondod van akkor adok cimet. jöhetsz. egyeztetünk.
nem vagyok tipikus Amerikaimádó. De hogy is jön most ide Amerika? Gondolom te és a kis családod abból éltek hogy szobát/lakást adtok ki a hülye bunkó hangos és paraszt németekenek 100 euróért naponta. vagypedig valami partmenti büfében mérgezitek a népet ehetelen pizzával, romlott húsból készült gulyással,vizezett borral,sörrel és tescós üdítővel Coca cólás üvegből. Mindenzt aranyáron. És aki reklamál azt kap a pofájára
shelby szégyled magad, mennyél romániába te amerikaimádó tipikus buz*
Legközlebb az a párt nyer, amelyik beveszi a kormányprogramjába a fagyigombócok nagyobbítását.
3600! Pontosan ez az! Trogirban nyaraltunk, simán odamentem a fagyishoz és csak soroltam mit kérek, gondoltam most befagyizok. Így is lett: a 3 adag nem fért el a legnagyobb tölcsérben, legalább 7-8 itthoninak felelt meg! Van róla képem, majd felteszem vmikor. Nálunk meg szólni kell az ország leglegleg "Centerében" a kiccsajnak, h ugyan már talán nem kellene azt a ro.adt kanalat annyiszor lehúzni a doboz oldalán 130 Ft/GOMBÓC-nál!!!!!!!!!
én a Rab szigeten láttam ilyesmit, az inkább hülyéskedett, zsonglőrködött, meg minden, és ott is még1szer akkora volt a gombóc, mint itt, apa le is kamerázta :) de olyan idegesítő nézni, hogy a magyar szépen óvatosan leszedi a finom fagyi "fölöslegét", hogy még egy kicsivel se járjunk jobban
A dobálós fagyi számunkra is élmény volt, hát még a srác, aki amint megtudta h magyarok vagyok, iszonyú aranyos kiejtéssel megörült nekünk és közölte, nyugodtan beszélgessünk vele, ő mindent tud! Szia, hogy vagy, mit kérsz? Kiabálta, mire anyósom következett volna, ő megköszönte szépen, de most nem kér. Mire a srác: Mámmá! Diétá Mámmá! Anyósom - bár marha jól tartja magát, mégis hisztizik a kilói miatt, úgy húzott el a helyszínről, mint a partifecske! ;)
a szeme kávészem.Az ár nézőponttól függ.Egy gombócot kb két itthoni gombóc áráért kaptad meg,de a kinti egy gombóc itthon 3-4-nek is megfelelne.Szerintem így olcsóbb!Ja a képet én küldtem!:)
Szlovákiába se adank épp keveset. Ha átmész Esztergomnál a hídon a sétálóba van ott egy olyan cukrászda hogy behalsz.És ügyanígy zsonglőrködik a srác. És még a szlovákosított magyart is nyomkja közben . Nagy show!!!
én is voltam horvátba de olaszba még annál is nagyobbat adnak mint horvátba tuti első nap hármat kértünk .... ja amúgy sztem a kép nem jó de mind1:P
Nincsen semmi gond a Balatonnal, csak a shelbycobra által említett "egyszezonos lerablók"-kal van a baj. Egyébként amit nem szeretek az a Velencei-tó...:) Ja, egyébként kép meg yoo :D
de jó, nyáron megyek oda. kiváncsi leszek erre a fagyis dologra hogy vajon tényleg sokat kapok-e. de azért nem semmi, a magyarok sajnálják azt a keveset tőlünk 100Ft-ért, a horvátok meg simán telerakják, gondolom olcsóbban :)
Horvátországnál egyedül csak Ázsiában jobb fagyikülönlegességeket enni... ott van olyan, hogy a gombócot egy picit mepörkölik, majd addig dobálják-dobálkatják, amíg jön egy vevő, annak kezébe nyomják a tölcsért, átküldik az utva túlvégébe, majd odahajítják neki, és röptében kell elkapnia a szerencsétlennek, egy egy hatalmas élmény, az biztos :D
hát ogen vannak olyanok akik mindent nagyban..
Fekete rizzsel nem találkoztam, de a képen látható fagyi költeményeket én is igazolom. Az elfogyasztása egy ilyen tölcsér csodának legalább olyan látványos, mint az elkészítse. A legviccesebb az volt, hogy a fagyis srác, amíg összeállított egy ilyet folyamatosan zsonglőrködött a gombócokkal ennek következtében a helyiség mennyezete tele volt odaszáradt színes foltokkal. :D