Én kísértem már el ismerőst baromidrága márkás boltba. Ha pl. rajtam hamis Keyo van, a biztonsági őr kirak onnan?
Most nem azért, de ha valaki megveszi 500 Ft-ért a Keyo ruhát nem fog bemenni a valós Keyot áruló boltba,hogy vegyen egyet 10 000-ért is... :D
Helló Kitty tuti hogy valami elkényeztetett 12 éves akárki.
1. A Keyo egy 0 márka csak lett a semmiből vacak ázsiai anyag de jó mert kitalálták hogy az legyen, pont ideális az agyatlan plázacicáknak, általában úgy van, hogy az idiótákból a legkönyebb hasznot húzni. 2. a nelátogasság a boltot xy ruhában pedig nem más mint diszkrimináció amiért szépen be is lehetne záratni a bolto. 3. A márkás ruhák közé pedig olyan dolgok tartoznak amik valamivel vagy a minőségükkel kitünnek a többi közzül nem pedig az ilyen vackok amire valami homokos divattervező kita
Hogy ez a HELLO KITTY mekkora nagy h.ü.l.y.e. Egy undorító sznob. De ez a nevéből is látszik. FÚÚÚJ!
Hello Kitty - Ahogy a hozzászólásaiból látom, vagy az a célja, hogy mindenki agyatlan fruskának nézze, vagy nagyon szánalomra méltó... Már eleve ez a név sem semmi (annak ellenére, hogy biztosan nagyon "trendi" most ez a márka, szóval hozzá pontosan illik). Egyébként egyetértek a többiekkel: nem az határozza meg egy ember értékét, hogy milyen ruhákat hord, sőt, szerintem nem feltétlenül kell mindig a csorsaszellemet követni divat terén, létezik olyan is, hogy Egyéniség.
H.Ü.LY.E VAGY KITTY IGAZAD VAN gIGI1986
cs: ok :) ettől függetlenül tényleg durvának tartom az ilyen Kitti-félék hozzáállását.. nem nagyon értem, hogy lehet így gondolkodni.. na mindegy.
gigi1986: vagy ha baromi jól néz ki, és répát nyálaz egy A8-as anyósüléséről :)
Kitty drága nem az a lényeg márkás vagy nem, hanem az, hogy ki viseli... Szóval neked nagggyon mindegy...
Kitty: ami szánalmas és undorító, az kizárólag a te hozzáállásod. Azért mert egyesek megengedhetik maguknak, hogy 30-40e Ft-ot költsenek egyetlen nadrágra, attól még nem erőltetheted rá olyanra, aki ezt anyagilag nem engedheti meg magának. Nem tudom hány éves vagy, nem is akarom, de ilyen hozzáállással nem túl szép jövőt képzelek eléd.. azaz de, ha vki odavan a sznobok életviteléért.
Dave Slim-nem üzenem nem vicceltem!!!!! mert ez tényleg felháborító!!!!!!!!!!!! nincs itt smiley!!!!!!!!!!
A cég tényleg létezik.... http://href.hu/x/1d00
Hello Kitty remélem csak viccelt, csak lefelejtette a smile-t. REMÉLEM. Ha valakinek a márka a lényeg mindenben... az egy szánalmas sznob. De sztem Hello Kitty még nem lehet olyan idős, hogy sznob legyen. De ki tudja. Mindegy. A kirakatot be be kell törni egy hamis keyo-fölsőbe tekert téglával.
Kitty, közlekedj meztelenül, b* meg.
Kitty! te egy szánalomkupac vagy! A hamis ruhák be vannak tiltva amíg 30 000 helyett 5 000 a Nike cipő addig sokan megveszik. De amúgy nem kell felháborodni semmin hiszen a Keyo csak női ruhákat gyárt ha jól tudom, szóval nem nekem szól a felirat.Másrészt tudok olyan jó hamisitvány ruhákat és cipőket amiket a boltban el lehretne adni mert senki nem venné észre
Júj milyen igaz!!! A sok hamis ruhával már tele magyarország! Be kéne tiltatni a hamis ruhákat! szánalmas és undorító!!!! Fúúúj