juj de kis szadi a gyerek! mi is ezt szoktuk csak csokimikulással d sose esszük meg vagy legalábbis én nem....
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Cassandra74 ez egy eszmeletlenul jo vicc volt.... Tudod,hogy mi vele a baj? Ezt nem kellett volna leirni, mert legalabb annyira undorito is.
sziszibeb: nem ette meg az egész fülét max a felét a többi ott van rajta szétkenve
Szerintem nem a kisgyerek maszatolta így össze magár, mert a homlokán látszik hogy nagyobb ujjlenyomatok vannal szóval egy nagyobb felnőtt kente szét.
sziszibeb: miert ne? amugy meg csak a fulet ette meg,mi lesz ha mar nem lesz a nyuszi sem? :O :DD
A képről ez jutott eszembe (bocs....):)))) Egy hapek szexuális problémákkal küszködik. Elmegy a dokihoz. - Doktor úr, a feleségem nem akar leszopni. - Kenje be a szerszámát fél centi vastagon csokival, várja az eredményt, és egy hét múlva jöjjön vissza. Egy hét múlva: - Mi az eredmény? - kérdi a doki. - A feleségem már szopna, csak nem fér oda a gyerekektõl.
Meg most gondoljatok bele meg ette az egész fülét?? Kizárt dolog!! Hogy bírna ennyit megenni egy ekkora gyerek?
én is össze tudtam kenni igya magam mindennel bár amikor én ekkora voltam még nem volt csokinyúl,vagy csak nem emlékszem.
Azért biztos jutott a szájába is... :)
a szörnyű vég majd a székelési problémáknál jelentkezik:)
Hát ja. Nemhinném h ennyire elolvadt volna a csoki és így összekeni magát.