$zotyolla: minden hivatalos illemszabály gyűjteményben az van, hogy a csirkecombot kézzel kell enni. shelbycobra: ez a történet szerintem több helyen is sántít, bár nem kétlem, hogy elrakták rendesen a gyereket. mindenesetre még ha igaz is amit írt és úgy igaz ahogy írta akkor is ostoba emberre vall egy népcsoportra utaló kifejezéssel elítélni minden egyes egyedet. ez olyan, mintha azt mondanám, hogy minden német náci, vagy pl a lenti témánál maradva minden magyar lehugyozza a wc deszkát. és ak
'sokan azt fogják mondani hogy rasszista vagyok,pedig nem csak a cigányokat utálom.' csak tegyetek egy vesszőt a nem után, és máris mást fog jelenteni.... és szerintem 99.99%, hogy shelby erre gondolt... másrészt aki hirdeti, hogy ne legyen cigányellenesség, az nézzen el ide, szabolcsba.... és megtudja, hogy 'ezeken' úgy lehet segíteni, ha szépen kifüstölik őket...
shelby kár h amit belinkeltél nincs kép a csávorol láttam párat rola... egész feje véraláfutásos volt a szeme meg...áhh az tök vérbe volt...mintha vmi horrorfilmből jött volna szal ghavin igy istenisd a paraszt cigoidat....
Hernyo:-)))))) Nagyon jo...:-)) Szotyi: gondolod, ha nem nemetül, hanem angolul kerdeztem volna, akkor nem lattak volna a magyar rendszamtablat az automon??:-)))
Oppá, a 4. kissé hiányos... 4. Az erőszakos bűnügyek több, mint 90%-át a kenyérfogyasztás utáni 24 órán belül követik el.
8. Az újszülött babák megfulladhatnak a kenyértől. 9. A kenyeret 450 Fahrenheit fokon sütik. Ezen a hőmérsékleten egy felnőtt ember kevesebb, mint két percen belül elpusztul! 10. A legtöbb kenyérevő nem tud különbséget tenni komoly tudományos tények és használhatatlan statisztikai halandzsa között!
5. A kenyérfogyasztásra rá lehet szokni. Kísérletek igazolják, hogy a kísérleti egyedeken, akiket kenyéren és vízen tartottak, a kenyérmegvonás utáni két napon belül súlyos elvonási tünetek mutatkoztak. 6. A kenyér "előszobája" más, keményebb anyagoknak, mint a vaj, kocsonya, lekvár vagy a krémsajt. 7. A kenyér megköti a vizet. Mivel az emberi test 90%-ban vízből áll, ennek a vízelnyelő anyagnak a fogyasztása átveheti az uralmat a tested felett és vizenyős, ragacsos kenyérpudinggá alakítja azt
1. Az elítélt bűnözők több, mint 98%-a kenyérfogyasztó. 2. A kenyérfogyasztó családokban felnőtt gyerekek FELE az átlag alatt teljesít az intelligenciateszteken. 3. A XVIII. században, amikor az összes kenyeret a háztartásokban sütötték, az átlagéletkor nem haladta meg az 50 évet, sok nő meghalt szülés közben, a csecsemőhalálozási arány elfogadhatatlanul magas volt, a járványok (tífusz, sárgaláz, influenza) egész népeket tizedeltek meg. 4. Az erőszakos bűnügyek több, mint 90%-át a kenyérfogya
étteremben kézzel enni rántott combot hol élsz te??? csodálkozol a német lett volna akkor is kidobták volna ...pff
bugyilov ha tudtál volna angolul akkor ez nem történt volna meg veled tanuljál shelbycobra-nak igaza van amúgy én se vok rasszista,de a cigányokat utálom engem simán kiraboltak úgy hogy 50 métere laknak tőlünk,2* is ugyanazok a rendőrség 1,5 óra alatt ért ki amikor gyalog 10 percre laknak tölünk ennyit arról hogy milyen fsz rasszista állatok vagyunk
Ez nem művészet, hanem hülyeség!!
nah ez is művészet...de e kép mellé csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy elgondolkodtató példája a mai világnak...de ha jobban belegondolunk, ezek az emberek segítségre szorulnak!!a magyarok primítívségéről pedig csak annyit, h van benne vmi igazság...tapasztalatból beszélek...mert München-ben azért üldöztek ki egy étteremből mert kézzel ettem a rántott combot............
Ausztriaban nekem egyszer nem akartak kiadni a WC kulcsot, mert az volt a tapasztalatuk, hogy a magyarok összhugyozzak az összes ülöket... kisse hülyen ereztem magam... persze, amikor aztan a szüksegtöl vezerelve egy közeli bokrosba menekültem, en voltam a bunko magyar, aki nem hajlando a WC-t hasznalni es összevizeli a környeket. Na most ugye senki sem fogja venni maganaka faradsagot, hogy utananezzen, miert is vizeltem oda... Eleg, ha tudatositjak magukban a sogorok, hogy a magyarok primitivek
kérem olvassa el mindenki aki imádja a barnákat. ha kell van még pár ilyen igaz történet . http://www.erga.hu/ismerkedes/Nyugati.php ez egy valóban megtörtént eset. ha igény van rá szivesen bemásolom az érdi hős történetét is.
huhh még jó hogy 46 os lábam van.
Ha utana neznetek, a legtöbb ember a börtönben 43-as cipöt visel... ugyhogy szerintem az összes 43-as labu ember bünözö... egyebkent laktatok mar egy hazban egy 43-as labuval?? En tudom, mit beszelek, mert nalunk kettö is van olyan. Az egyiket a sajat szememmel lattam, hogy böngeszi a 43-as cipöket. Biztos el akart lopni egyet, de a boltosok is mar ismerik a 43-as labuakat. A 43-as szam különben is olyan csökkenö szam, elöször egy 4-es, utana egy 3-as, ebböl is latszik, hogy szellemileg visszam
Eszembe jutott egy vicc. :) Kérdezi a bíró a vádlottat. - Mondja, hogy indult a verekedés? - Hát azzal kezdte, hogy visszaütött.
szinte mindig a cigányok kezdik...meg szentem nem is akarnak cigányokat lecsukni mer őket is rasszistának neveznék vagy jönne apuci és hozza az illegális fegyverét...hallotám már olyanrol h a tanár egyest adott a cigánygyereknek mert fullhülye volt másnap jön apuci stukert a tanát fejéhez fogva megfenyegeti de persze vannak értelmes cigányok is csak az a baj h alig van pár