nem pedofil csak türelmetlen:D aki látott már nőt és látott már női mellet az tudja hogy ez a csaj nincs több 12-13 nál.
h.ülye pedofil volt aki ezt beküldte/fényképezte!!! há nem?
bazz...törölném az előzőt, én is látom a mintát :DDD jah meg a kora megállapításába a rózsaszín/lila, max 10éveseknek tervezett gumimedence is bejátszik a háttérben...
a ti mintátok nem más mint a víz, ami a ruhán folydogál :DDD Nézzétek meg hova emgedi be a vizet, és az ott pont átszűrődik a ruhán, azért tűnik ábrának :DD Amúgysztem is 18alatt van a kiscsaj....meg szerintem sem vicces...legfeljebb a vélemények teszik azzá :DD
én értem ám, hogy kiakadtok a fiatalságán /vagy nem/ meg hogy izgultok rá /vagy nem/ de könyörgöm EZ MÉRT VICCES?!!!
Én ehhez csak annyit szólnék hozzá,hogy sztem fiatalabb 18-nál U.i.: a mintát én is látom,lilás színű nem nagyon láccik a fekete alapon,de valami minta van ott
Emberek! Ez egy fiatal csajszi lehet, nem 12 éves! Attól hogy egy lány elmúlt 16 még nem egy szőrös majom!!!
Wolfyd: szerintem ti a Killy-vel valami másik képet néztek. hol látsz te itt mesemintát? (a copfos gyerekkezes hülyeségről nem is beszélve.) mellesleg direkt visszaolvastam és senki nem írt olyant, hogy rá lenne izgulva
Ja, és láccik a meseminta a fürdőruháján.....
A víz slagból jön, és nézzetek már rá könyörgöm!!!! Ez egy 12-13 év körüli KISLÁNY!!!! Ilyenre izgultok??? szép mondhatom..... Egy úszónak négyszer ilyen széles a válla! Nézzétek meg a jobb bicepszszét - nem lehet úszó - .... ha a lány több 15-nél, én asztronauta vagyok!!!!
Killy: te egyrészt jó nagy hülye vagy, másrészt láttam én már olyan 20 évest is, amelyik nem nézett ki 12-nek, de ez nem olyan, harmadrészt meg attól, hogy valami szexi, még nem feltétlen kell megdugni. negyedrészt meg tudhatnád már, hogy ha elbírja a vödör viztet, akkor golyóérett.
Hallod Sherlock Kildy, ez makiság, egy lány/nö amint szőr van vhol a haján kivul azér vágja... szal egy 24 évesen se látsz ott semmit ;)
lehet, de honan tudod hogy a haja 2 copfban van?
Ja: és a haja két copfban van, a nyaka vékony, és az álla is túl gyerekes:P:D
Nahát akkor: ez a lány max. 13 éves lehet. El is mondom, miért (jaj de!). Amint láthatják, a haja sötét, ennek ellenére nem szőrös se a hónalja, se a keze. Ezen felül a kezén látszik: ez még gyerekkéz, nem kifejlett felnőtt-, se serdülőtenyér, ugyanis: gyakorlatilag kicsi, és finom, egyáltalán nem tipikus úszó- kéz. Ebből következik, hogy nem egy felnőtt úszó. Sir Sherlock Holmest hallották.
Azért van melle a kiscsajnak, csak ahogy a kezével kihúzza a fürdőruhát, nem látszik annyira. És küldönben is, az úszók fiatalabbnak néznek ki, mint valójábn... :)