persze, a madárinfluenza elleni nyakőrv(R)-nek köszönhetően
a legújabb az hogya macskák MEGGYÓGYULTAK a madárinfluezából
és erre építve bármit el lehet adni
és hagy idézzem a nagyszerű Albert Einstein híres mondását: "A viágban 2 dolog végtelen: az első a világegyetem, a második az emberi butaság....bár az elsőben nem vagyok biztos."
persze, elsőre baromságnak tűnhet a dolog... de ha emiatt 1 cicát már nem dobnak ki a zuccára, akkor már megérte... hülye gazdik látták a téjvéjben, hogy elkapta egy macska (ez természetes, ha a macska gyenge, beteg, kimegy a tóra, felzabálja a döglött madárinfluenzás hattyút...)
király! akissebség is számít teszkóó!
mondjuk azt tudom hogy a bolhanyakörv miért használ, mert ott mennek át a bolhák. biztos a madárinfluenza bacik is ott sétálnak át :> szemét marketingfogás...
A legújabb az, hogy macsekok is elkapják. Sajna. Nemigen láttam ilyen rövid feliratban ennyi helyesírási hibát. Ez tehetség!!
hát... Ez tetszik:)) A macska amúgy miért kapná el?
Cottage_Cheeese: Angol tudás nélkül is ki lehetne következtetned! If ~ Ha Hát sztem addig jobb volt a poén ameddig nem volt tiszta a kép... ;)
ratyi :( az eggyel följebbi viccet nem értem :B
lol... szeretném ha lenne emberre való is ( "rokker" szegecses, haha : D). illetve van még egy alternatíva. Miau.
szerintem erőteljesen a vásárlóerő becsapása, de ugye aki beveszi, az meg is érdemli:) azért a fotót készítő helyébe én rögtön fel is jelentettem volna a boltot, csak úgy a poén kedvéért:)
hallod nemtom miért olyan jó érzés leírni mindenhova h első de ha emiatt boldog vagy...iq light
ftcsrac: De ha hozzáírtak, akkor mi lehetett az eredeti szöveg? Madárinfluenza kapható! Így is, úgy is marhaság... :)
Nyakőrv... Elég hülyeség:) Biztos csak hozzáírkáltak az eredeti szöveghez:) Ezekbe csak az a rossz, hogy akárki tud csinálni ilyet...