Nem tudom ebben mi a különleges? Senki nem látott ilyen megoldást? Idővel a sövény szépen felnő a kapu tetejéig. A kaput pedig azért készítette el most, hogy a későbbiekbe ne keljen rongálni a növényzet gyökérzetét
mi ebben a szokatlan? ott a kerítés, a kapu...
Szerintem ebbe valaho egy 220W-os erőpajzs van beépítve !
klben ez a windows tüzfaláról készitett kép :DDD
Én csak azt nem értem, h mér kell a kaput libafoszöldre festeni...
"drágám ugye bezártad kulcsra a kaput?!?"
Íme a megoldás: -az ajtóba áram vezetve -a boktokban idomított sáskák, akik automatikusan a betörőkre ugranak... -oldalsó kerítésben is áram
Ez photoshop!: még annyit hozzáfűznék, ha valaki olyan nicket választ magának, ami egy élő szoftverreklám, ne sértődjön meg rajta, ha ezt néhányan félreértik;)
Ez photoshop!: ehhez csak azt fűzném hozzá, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, meg aki sokmindenhez ért, az nem ért semmihez. egyébként meg egy véleményt mondtam, és nem igazán érdekel, ha esetleg nem fedi teljesen a valóságot. ja és nem olyan bonyolult egy kertkaput összerakni, csak nem mind1, milyen eszközzel áll neki az ember. többnyire számítógéppel és szájmozgással nem szokott sikerülni. csupán erre bátorkodtam célozni.
naggyon naggyszám, ki nem tudja megcsinálni?
Rettenet, most cefetül melléfogtál a véleményeddel. Márciusban építettem kettőt, ebben a hónapban készítek ötöt egy 4800 négyzetméteres épületre. Arra is tennék 1 láda sört, te tizedannyi mesterséghez nem értesz, mint én. Ennyit a hozzászólásodról...............
De a kicsike betörőket ez a sövény is visza tartja
szerintem te semmilyenre nem tudnád megcsinálni, de ez csak személys vélemény
Ha ez a kapu nem lenne, sokan nem tudnák, hol van az udvar ki-és bejárata. Egyébként én a kaput nem ilyenre csinálnám...