először én is arra gondoltam h ez egy rx7-es és egy nissan megsufnituningolva de a hozzászólásokat olvasva én inkább már semmit nem jelentek ki
Egyszerű sufnituning... ismerősöm wartburgjának az elejére raktuk be a régi Volkswagen Caddy elejét... faxán nézett ki:D
Az RX7 -es bukolampas, ez egy Chevi Camaronak az eleje.Ne legyel olyan ,mint a kobram,nagy fej es semmi esz!
neked is csak egy bajod van méghozzá hogy nem a tehervonat tólta a babakocsidat
Valoban a corvette-t corvette-kent aruljak.Amirol meg te beszelsz az CHEVROLET SSR.Teged az elet ellen kellett volna beoltani.(www.chevrolet.com/ssr)
nézdmá még egy okos gyerek. az gyári corvette te ökörgyerek, ha nem lenne az akkor nem árulhatnák corvette-ként igaz? naugye. gondolkodj mielött oltani kezdesz te veréb.
Azt Ti rosszul olvastatok! Annak a motorja valo a corvette-bol.
Atomgyenge, az is lehet,hogy tanműhelyi meló és az elsősök csinálták akik úgy mentek karossérialakatos tanulónak, hogy azt se tudják mi fán terem az.
shelbycobra: Megnéztem. Jó szöveg van ott: "Corvette pickup gyors redneckeknek" :D
a kép megértéséhez adok egy kis infót: létezik gyári chevrolet corvette( igen a sportkocsi) pickup( nem, nem vagyok hülye). aki nem hisz nekem annak itt a link http://totalcar.hu/magazin/belsoseg/?main:2006.01.19.&251015 gondolom ezt akarták lemásolni,csak nem sikerült túl jól
mé' én imádom az ilyen 'autókat'... lehet rajta röhögni :D