montanax az adósság a köcsög Gyurcsány miatt van és az mszp meg az szdsz s..ggét nyalja te vakegér bunkó barom
Anginsan mondani Orbán-san és Gyurcsány-san csinálni nagy falat kerítéssel, utána mondani megcsinálni. Sayonara
na aztán majd a kínaiak is itt fognak reklámozni olyan elven kolcsonkenyér visszajár
Nem tök mindegy, hogy ki mikor és hol politizál, legalább itt azthihetjük hogy szakértők vagyunk. A valóság az, hogy az egész ország már úgy elvan cseszve, hogy ezen sem egy Gyurcsány, sem egy Orbán nem tud változtatni. Az egészet a nulláról kéne kezdeni, de ezt ilyen államadósággal nem lehet. Most már lassan az ország neve LOST lesz, és a lényege csak annyi, hogy megéljük a másnapot! Mert jön a sziget szörnye, ami hol almát, hol pedig narancsot zabál, és elpusztít minden rendes embert!
Szavazzuk meg ki húzzon vissza az oviba! Eddigi állás -> montanaX: 0; Anglea 61: 0; Blanka: 1
Angela 61 mindenkinek lehetnek hibái!nem abból értettem azt hogy szoci vagy :nee ne itt politizáljunk hanem ha tovább olvasnád akkor észrevennéd...ezt írtad szó szerinte:Neeeee...könyörgöm,ne itt politizáljatok!Nagyon elegem van már belőle!(nem az MSZP-ből,hanem az egész nyamvadt piltikából!) Szóval inkább NEKED KÉNE ELMENNED SZEMÉZHESZ!
Ja, és javaslom, hogy gyakorold az olvasást, mert ha valaki a montanaX-et monatnax-nak olvassa, vagy ha azt, hogy ,,Ne itt politizáljatok" annak olvassa, hogy,,Szoci vok", akkor annak sürgősen egy szemüvegre vagy még egy általános iskola első osztályra van szüksége.
Blanka: nem, se fideszes, se mszp-s nem vagyok. Nem, nem és mdf-es meg szdsz-es meg kitudjamilyenes se. De te persze erre is mondasz egy pártot majd. Nem, én egyszerűen utálom a politikát és kész, és emögött nincs semmilyen párt. Érdekes a szövegértésed, ha abból, hogy ,,Nee, könyörgöm ne itt politizáljatok" te azt olvasod ki, hogy ,,Szoci vok! Szoci vok! Szoci vok! " Pedig nem ezt írtam bele.
monatnax szánalmas vagy nem látod át tisztán a dolgokat neked kéne visszamenni az oviba!
Blanka jó lesz ha bekus_solsz húzzál vissza az óvodába!!Ki teszi tönkre az országot te sík@gyú??!!A F***sz orbán meg mikola ,deutsch ,áder soroljam??!!Az összes bun_kó primitív ember,aki hagyja magát átba**ni,és elhiszi az arcátlan hazudozásait a fidesznek,egyedül az szavaz rájuk...Undorító gusztustalan módon nyalják most az MDF seg_gét,de eddig volt pofájuk hónapokon keresztül pocskondiázni őket,gátlástalan mocsadék_ok a panelprolit is kedves áder úr mondta,utána meg gyurcsányt hurrogja le vikt
na jó abbahagyom:) sorry mindenkinek csak elkapott a láz:P
angela61 látom te is szoci vagy vagy baloldali mert egy vérbeli FIDESZ-es nem mondd ilyet h nincs elege a mszp-ből.LE AZ MSZP-VEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neeeee...könyörgöm, ne itt politizáljatok! Nagyon elegem van már belőle! (Nem az MSZP-ből, hanem az egész nyamvadt politikából!)
most Budapestről beszéltem de bunkó szoci!bár igazad van egész Magyaroirszágot tönkre teszi!
Tudod,ha valamit tönkretenne (amit nem tesz) Az nem Város lenne, hanem ország, mert ugye Magyrországh ország te sötét!
Utálom Gyurcsányt egy nagy f**sz hazug szemét csak tönkreteszi az egész várost!
Hát igen,belátták,hogy ha már úgy sem igaz ami rajta van,tök mindegy milyen nyelven írják...
KELETI törekvések.Gyurcsánynak eszébe jutott a volt h.miniszter.