Nem vagyok egy táplálkozástudor, de azt én is meg tudom állapítani, hogy ez a diéta tényleg működik. Ha az emberek eddig is tudták volna, $entinel, hogy mit mikor kell enni, akkor nem lennének Magyarországon kövér emberek.
Harimata: nem is gondoltuk, hogy rosszra gondolsz;)
Ápdét egy meg mit tudom én mi, Norbika csak egy gyökér aki elleste Ámerikából a nagy haszonszerzési mósdszert és ezt a Magyar emberek meg beveszik. Az egész Norbi vackok nem más mint, hogy figyelj oda mit eszel és mikor.......és ezen ő meggazdagszik amit minden normális ember tud. A legjobb pedig az amikor elhívják egy tv műsorba és beég mint az atom egy egyszerű háziorvos előtt, hogy csak karatyol össze vissza mindent ami a marketingbe jől hangzik de fogalma sincs róla, hogy valóságban mi az,
kcsabbika: nem mondom, hogy mindenki Norbi holmikat vegyen, de nem muszáj azt a diétát tartani, nincs törvényben! ja, és valszeg az a Norbi rúd egészségesebb a hagyományos túró rudinál, de nem tudok arról, hogy a nevét tilos kimondani!
gradU és Rettenet: Rossz aki rosszra gondol! :P És én természetesen nem gondoltam semmi rosszra... ;)
ráadásul ezt is a hűtőben kell tárolni úgyhogy nem lenne elég meleg neki:)
Harimata: Kis elégedetlen! Mit csinálnál egy majd harminc centis Norbi rúddal? Meg sem bírnád enni... Másra gondolni sem merek... :D
Norbi rúdja? Hát elég rövid... :)
Az egész Norbi mizéria egy nagy baromság. Vegyétek, nincs még elég pénze. A hab a tortán hogy ráfogta a 30 éves túró rudira hogy egézségtelen. Sok millió ember azon nőtt fel... Itthon még a nevét is tilos kiejteni!!!
Na, soha többé rudit... Norbi???? Inkább akkor Vilmos! :DDDD
Aki egészségesen akar élni, az nyugodtan beveheti Norbi rúdját!!! :) Amúgy jó sok pénzt kaphat ezért...
Ha nem hiszed kérdezd meg rubint rékát!
na bazz'! Pont tegnap gondoltam pont erre amikor láttam valamelyik áruháznak a reklámjában XD Gondolom direkt nem Norbi-rudi lett a neve :D
a szlogen meg akkor ezekhez az, hogy "kapjátok be" !?:)