A megállni tilos táblának nem csak a tábla vonalától kezdődik a hatálya? Akkor simán oda lehet parkolni... :)
Knight ha egy kicsit jobbra álsz,megtudom a reklámot is!
Ezt a fotót győrben készítettem és azért van 1ébként így kihangsúlyozva, mer ha odaáll vki, akkor nem lehet kiállni a szemközti garázsból :) .
de a "tábla vonalát" az út irányának megfelelően párhuzamosan nézzük és nem merőlegesen. szal szvsz csak annyi hiba van az egészben, h a tábla feje rossz irányba néz, mivel túl közel van a falhoz. gondolom azért került ki a tábla, mert a felfestést senki nem vette figyelembe és a sarki boltos kiakadt :)
Én már voltma itt!!! BÍ BÍ BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Jah, épp mondani is akartam, hogy ne parkoljanak a falba... de ottvan 1 forgalomtól elzárt terület is... A szögesdrót jó ötlet :D
A kresz szerint, a tiltás mindig a tábla vonalától kezdődik. Tehát a falban parkolni tilos!!!
Jó ez a kép!! :) Precízen megjelölték.
Méterben is megkellett vólna határozni és 3 biztonságiőr a három oldalra ...na és akkor má lehet sejteni valamit vagy megtudják kérdezni az őröket hogy mi is van???
Szerintem szögesdóttal is igazán körbekeríthették volna, csak a jól érthetőség kedvéért! :)
:DD Leggyengébbek kedvéér:))