Csak szólok hogy 2000-től két szó a számnév tehát két ezer
A Knight Riderben Kitt-nek csak 1000 Ft xDDDDDDDDDD
Régi példa nyelvtan oràn a "fokozàsrol": hülye -> rendör -> vasutas...
Anyukámat egy rendőr meglőtte pár évvel ezelőtt, persze csak szórakozásból - otthon unalmában lövöldözött a "drága"...nem volt szőke, sőt nő sem. Szóval, hogy ki mennyire hülye, nem attól függ, hogy milyen nemhez tartozik....de ezek után nagyot csalódtam a rendőrökben....
:S Miért kell röktön arra gondolni,hogy szőke!Anyám elegem avn ezekből a szemét beszolásokból,nem csak 1 szőke tud hülyeséget írni,sőt nem 1 okos szőkét ismerek és ahány barna és fekete hajú tök buta nőt:S
hűű ezt egy szőke rendőrnő töltötte ki?? Így leírni azt, hogy kétezer, azért ez égés!!
ezt biztos ittas vezetésért adták :)))
Örüljön az aki ezt acsekket kapta. Az a rendőr, nem egy zseni , de ajobbak közé tartozik. A többség kp. kéri a zsugát zsebbe és minimum ötezret. (a "kéttezer" szabolcsi születésre vall) Az ügy szomorúbb, mint humoros.
$entinel én is kaptam mán ilyet. Arra a rendőr csak az összeget írta a többit nekem kellet kitölteni.
Előszőr úgy olvastam hogy Hitler:D
Sajnos én kaptam ilyen csekket :)) és a rendőr csak a számot írja be... A többit és az összeget betűvel kiírva is te írod be
Pilu! érdekes amikor birságolták a haveromat ráírta a zsaru neki, de leheht hogy "szakmabeli" vagy hogy enyire tudod vagy csak szimplán te vagy a "mindenttudó"?
Sentinel ha valamit nem tudsz akkor ne okoskodjál a csekkel kapcsolatban...
Khöm Srek Cica: Hol is írtam én, hogy minden redőr hülye ? csak azt írtam, hogy van köztük rendesen zártosztályra való, ez azt hiszem nem minden rendőrre vonatkozik de a tapasztalat ezt mutatja amit leírtam. Amúgy alapvetően mind a két oldalon volna mit változni, de sajnos sok fakabát visszaél a hatalmával és direkt bunkó és plusz még mellé egy idióta is. De!!! (látod Shrek Cica) ez nem mindegyikre jelemző csak van köztük ilyen is. A csekket meg a rendőr írja meg nem a megbírságolt személy.
Laka1994,$entinel: nem minden rendor,es nem minden szoke no hulye!!!
Csak aszámot írja rá a rendőr........erről ennyit...lejáratja magát a beküldő!