gradU: belekevernek? nem egészen értem mire gondolsz, de a cpu és ciciplasztika hasonlat olyan mintha pl a kőszenet hasonlítanád a grafithoz.
ez azér elég vicces! :D a mellekről milyen könnyen átterelődik az informatikára a szó! de én maradok a melleknél, de azért elsütnék egy régirégi viccet! két informatikus beszélget: te, neked mi volt a legkomolyabb kapcsolatod? megabites adsl! tom, hogy sz.r, de hátha van aki magára ismer, és elgondolkodik.....
Rettenet: Nem is közvetlenül a szilikonra gondoltam, hanem a Si-ra, amit belekevernek. Tudod, félvezető szeletek... :)
gradU: nem véletlen, de az sem, hogy a magyar viszont különbséget tesz. szerintem. persze a pontos gyártástechnológiát nem ismerem aminek a követezménye a képen is látható forma, de úgy gondolom, hogy abból már nem készülhet CPU. viszont tömítőpasztát nyugodtan csinálhatnának belőle:)
ha valaki tudja hogy hívják írja már le a nevét plz thx (mármint a nőtét)
Mi a sz.rt vitáztok azon, hogy szilikon-e vagy sem, okos-e vagy sem? Jól megb.sznám igy is úgy is!!! Mellesleg Gradunak igazat kell, h adjak mindenben! Na cső!
Foresty: Ha egy hsz alapján ítélsz meg valakit, akiről semmit nem tudsz, akkor ez téged minősít. Csak feljöttél, beszóltál, azt csá. Ha van esetleg érved is, megvitathatnánk a fórumban. Na pá. :P
Rettenet: Nézz utána! (pl. wikipedia) Nem teljesen véletlen, hogy angolul silicon a szilícium... Van a szilikonban... Foresty: Ha értelmes ember mondaná, és nem te, akkor el is hinném. :D Olvass utána... Neked már van agyimplantod? Akkor nem rakatok be magamnak.... úgy látszik, nem ér semmit, csak agresszív lettél.. :P Nem biztos, hogy hülye... de úgy néz ki. :)
Szerintem sincsenek a mellei "eredeti állapotban". Nagyon látszik hogy mű...
Na mire fogja használni azt a mikrofont?
GradU: Egy agyimplant Neked sem ártana! :P Egyébként is honnan veszed, hogy a csaj hülye?
gradU: szerintem te kevered a szilikont a sziliciummal:)
Srácok! Gondolkodni! Szerintetek ki a jó fenét érdekel egy kövér, bőrnyakú, terepruhás muksó? Ezért kell oda cicikidobás, mert akkor talán akad is, aki nézi az ilyen sz.rt.
Egy rakás procit elő tudtak volna állítani abból, amit belevarrtak... :) Kár bele... A tekintete alapján egy kis agyimplant sem ártana neki. :D
sajnos nagyon sokaknak tetszenek az ilyenek.
szerintem még örül is, hogy végre valakinek tetszenek a műmellei.
Mellbedobással nyerte el az interjúkészítés jogát... :) Nem úgy néz ki, mint aki sír... (egyébként igazad van)