Ez naygon jó kép, nem tudom mit fikázzátok
...cirillbetűs leírásból,de némi bizakodásra azért adhat okot...:)
Hm,Ruthmayer,igazad lehet,én is játszottam az alfával.Végül is nem a grafika a legfontosabb egy játéknál,hanem a hangulata.A baj az a Stalkerrel,hogy a honlapjukat már nagyon régóta nem frissítik érdemben,ezért gyanakszom rá,hogy a fejlesztésnek lőttek.Én anno még az érettségimre vártam a játékot,azóta pedig sajnos eltelt már lassan 2 év...:( Bár az orosz verzióban azért leírják,hogy az orosz katonák kapnak valami játszható verziót.Sajnos erről bővebbet nem tudok,mert nem értettem meg mindent a
Hidd el a stalker még 2 év múlva sem lesz elavult. Játszottam a demóval és egy mai játék grafikájához sem hasonlítható, gyönyörű!
Hi! Jól megy a bolt...lehet veszek majd pár részvényt :)))
Úgy tudom,hogy a játékfejlesztés még 2001-ben indult,azóta tologatják a megjelenést,de azt a vádat a mai napig kikérik maguknak,hogy hamvában halt a játékuk...Kár érte,mert sikeres lehetett volna,és a helyszínválasztás sem volt rossz.Ráadásul csernobili katasztrófa idei 20. évfordulójára megugrott volna az eladott játékok száma is. Igen,ebben egyetértek,mire megjelenik(ha ilyen még megtörténhet),már nagyon elavult lesz...:(
Markalf: A Stalkert még mindig nem adták ki? Hehe, nem is fogják akkor soha. :D Jó pár éve hallottam róla, valami demót is láttam. Kicsit sokáig készül, mire kijönne, el is avul.
Sellihuh,lehet,hogy igazad van,ez nekem eddig miért is nem jutott eszembe???Király vagy...
És így az is magyarázatra talál,hogy miért nem kellett még a fémgyűjtőknek sem.Akit bővebben érdekel a téma: www.pripyat.com,oroszul és angolul.A város volt lakói készítették a képeket,akik 20 évvel később visszalátogattak oda...
Nem akarok hülyeséget beírni,de az a gyanúm,hogy ez a Csernobil melleti Szellemvárosból,Pripjatyból lehet.Rengeteg képet tettek fel róla a netre,részben a még ki nem adott Stalker játék kapcsán,és erősen hajaz az ott látható állapotokra.Ha megfontoljuk,hogy az mikor is volt,nem tűnik ez annyira lehetetlennek.Amennyiben tévedtem,elnézést a kép beküldőjétől...: )
dekanyandras008: A főoldalon baloldalt van egy "Küldj vicces dolgokat!" rész.
Nem nagy szám !!!!!!!!!!!!! Hogy lehet a vicclapra képeket, videókat felrakni????????
Egyébként csodálom, hogy nem lopták el a "fémgyűjtők".
pl közbejött egy évtizedes háboró. vagy pénzhiány miatt ideiglenesen bezárták, majd úgymaradt.
Vajon miért hagyták ezt így lepusztulni? Egy csomó pénzbe kerülhetett hajdanán...