Harimata: Szépen összefoglaltad. Kedves tőled, hogy besoroltál. :) Majd, ha elvégzem az ovit, felnövök, lehet, hogy megemlékezem rólad, hogy nem a legrosszabb csoportba kerültem. Lassan el fognak hajtani, ha itt dumálunk....
Gradu: Nekem úgy tűnt az írásodból, hogy a kijelentéseddel (nem túl hízelgően) összefoglaltad az egész női nemet. De megfogadom a tanácsod és gyakorlom egy kicsit a logikát! Nézzük meg a férfiak felosztását: van egy halmaz, aki szeret hencegni a méretével. Van egy halmaz, akinek nincs mire hencegni, de gazdag. És van egy halmaz, akinek nincs mire hencegni és nem is gazdag, de mindezért a nőket hibáztatja. És van egy halmaz, aki nem érti a halmazelméletet, de felszólít másokat annak gyakorlásár
Harimata: Nem mondtam. Gyakorold még egy kicsit a logikát, mert nem következik ez az állításaimból! :D Ha nem megy, próbáld halmazként elképzelni a nőket. Lehet, hogy van a halmaznak olyan eleme, amelyikről nem írtam. Juj, de tudományos. Én se értem.
gradU: Ezek szerint nem hiszel az őszinte minden akadályt leküzdő korosztályokon átívelő szerelemben? :) Azért legyünk őszinték, amiért képes lefeküdni azzal a pasassal (akármilyen nagy költő is) megérdemli (megéri) a pénzét! :)
Harimata: Na látod. Csak van benne valami.
Meg az, hogy jó öreg legyél. A Faludy Fannikája megsz*pta, hogy az ura örökké él. :) Már kéne a zsé, dehát az öreg még mindig tartós tejet vesz.
Rettenet: Lehet, hogy nem minden nőnek a méret számít, egy részüknek csak a pénz.
Rettenet: Ó Te kis szerény! :D És szegény Szabó szó nélkül beveszi? ;)
Harimata: neem? jó hogy szólsz, megyek azt bevetetek a szabóval pár centit, így nagyon kényelmetlen:)
szerintem itt az összes ember azért vág ilyen hülye pofát, mert a fotóson röhögnek, hogy hátulról fényképezni a szobrot és nem oldalról, hogy mindkettő bennelegyen. vagy a csaj a fényképezőgépnek pózol... nem tom
Rettenet: Nem a méret a lényeg! :)
Ez ám nagy művészet! A nő azon gondolkozik, hogy majd a cigijét odamegy eloltani.
és még mondja valaki, hogy nem a méret a lényeg:)
A nőnek nagyon bejön az ötlet...olvaso ka gondolataiban: Ha nem lenne mellettem a férjem...