Semmi humorérzéketek sincs. :( Egyáltalán nem az a lényeg, hogy milyen reklám, meg mit reklámoz, hanem hogy a szatyor fülét hova tervezték. Szerintem meg tök állat. :)
Jesszusom!! Mit tettek veled greenfruzs, hogy így kiakadtál??? :o
láccik hogy német reklám...HALÁL A NÉMETEKRE DÖGÖLJÖN MEG MIND PUSZTULJANAK A FÖLD FELSZÍNÉRŐL!!!!!!!!!
sellenhum! Csak ne csodálkozz, ha tévedsz. :P
Mi a fenéért kell így reagálnotok? Nem is írtam semmi rosszat, csak célozgattam rá. M.V. az ip cím nem jelent semmit, mert nem azt nézi a rendszer, hanem email cím kell neki.
miért? mit írt sellenhum? ugyanis már törölték a hozzászólást...
sellenhum! Igen, tudjuk! Ki leszel tiltva! :( Ne érezd magad biztoságban azért, mert változó az IP címed.
Mocsok-PS: Kérlek ne reagálj rá! Pláne ne ilyen szavakkal. Köszi.
Miért vagy ilyen tapló g3ci? Ez neked miért jó? VÁLASZOLJ!
A MM-os szatyrokat szőke nőknek csinálták, így nem kell mindenkinek elmondaniuk, hogy ők nem hülyék. Persze gyanús, ha valaki olyan ellen tiltakozik, amit nem is mondtak róla. Na mind1. szoltomi: Növekedésgátló? Ilyen is van? :) Én arra gondoltam a nevéből, hogy abbahagyod (stop) a rágást, és ('n) ezért tud nőni (~go) a körmöd. Nem?
Az egyébként növekedésgátló nem undorító ízű ezt a neve is mutatja
Nem kell félni, egy szatyor nem fog bántani. :)
Ötletes, de nekem nem tetszik. Ki nem menék vele az utcára. Mint ahogy a Media Markt-os szatyorral se (amiről az virít, hogy "hülye vagyok", mert ugye a "azért nem" kisbetűkkel van általában közé írva).
Sanyi lefordította a szöveget, ami a szatyron van. A szer meg egy olyan körömlakk (?), ami olyan undorító ízű, hogy leszokik a delikvens a körömrágásról.