Ezt nem mi döntjük el mi való temetőbe meg mi nem.Lehet mielött meghalt a pók már végakaratban leirta ien sírt szeretne.Én is azt akarom majd hogy a koposómon Hertha mez legyen,és Herthás címer legyen a síromon de csak 80 év mulva kb:)Nem hinném hogy az volt a célja a szeretteknek,hogy villogjanak mien sirkövetz cisnálktattak,hanem valószinü azért ien mert aa megboldogult igy a legboldogabbb.AMugy nekem csak az gyanus hogy el sincs keritve a temető.A kép bal sarkában az igazi moci felett mintha
tök mindegy hogy motoros ruha vagy nem motoros ruha, azegyik ismerősünk 160nal bele egy kamionba és bukósisakon keresztűl kiloccsant az agya:(
A Dizájn kategóriában van, nem a Humoros fotók között..de attól még szomorú, bár én is örülnék ha pl egy FTC felirat lenne rajta vagy egy mez...de a határokkal azért tisztában vagyok.
Szerintem Mikike-nek igaza van.......
Szerintem ez szomorú! Hogy lehet ilyen sírkövet csináltatni?? Ez nem egy sír hanem egy temetői látványosság... A giccs nem a temetőbe való... (én a min.stílus híve vok,szal sztem sehova se való a csicsa)
Képzeljétek el,hogy egy 6 éves kisgyerek aki nem érti a helyzetet és fepattana sírkőmotorra. Kicsit nagyon morbid lenne... :(
Ez túl van a jóizlés határain. Nem a temetőben kell vicces dolgokat keresni. :(
Attól függetlenül, ha ez is az eset, szerintem akkor sem vicces...
Arra nem gondoltatok,hogy a fickó,esetleg csaj,élete a motorozás volt,és igy teljes a nyugalma hogy mondjuk a kedvenc mocijáról mintázott sírköve van?Lehet elesett a kádban azt szevasz volt.Nem mindennapi sírkő,nem lehetett occsó mulatság
A mi városunkban is nemrég halt meg egy 20 éves srác, miután elütötték kocsival motorozás közben... Rest in Peace! Szerintem sem tartozik a poén kategóriába.
Ott van a moci a háttérben "élőben" is. Csak nem azzal jött a fotós?!
egyik haverom is autobalesetben halt meg, az bő sirkövén is egy autó van,hogy mindenki tudja hogy miben halt meg 19 évesen vétlenül. tényleg nem vicces
valszeg motorosruhában dobta be a törölközőt...
Megemlékezés Motor Bicikli társunkról Éljen boldogan a túlvilágon ÁMEN!!!!!! :D
Ha motorbalesteben, akkor morbid egy kicsit.