papike!: Ha még sütne,sütne,és sütne a nap nem lenne rossz de itt az van h se hó se nap csak borús ég,eső,eső,és eső meg néha ónos eső,meg jégeső szal ennyit erről itt sohasem lesz igazi tél !sajna
az azért nem volt ennyire lol, amikor 3 éve sítáborban ekkora hóból kellett kilapátoljuk a buszt
Télen ilyet szeretnék látni!!!!!!
nálunk 1átalán nincs (hó)!!Csak süt süt és csak süt a nap :((
Behajtani tilos! De ezt a hó sajnos nem tudja...
Hát ez nagyon durva, nálunk meg leesik 5 centi, de jobb lenne az 5 méter:)
Én is mindig hirtelen kitalálom, hogy valahova mennem kell, ha leesik egy kis hó. :) Bp-en nem sokáig élvezhetik a havat, mert fél-1 napon belül már csak lucsok lesz. Aki közlekedni akar, biztos jobban örül annak, de néha jó egy kicsit rallizni.
á, 15-20cm havat a kocsi simán eltapos. én ott nem is szoktam lapátolni, csak egy kis ösvényt az ajtóig. egyébként rosszul fejeztem ki magam, nem magát a lapátolást nem szeretem, hanem hogy el kell takarítani. sokkal jobb úgy ahogy leesik és lehet gázolni benne. persze azért a legszükségesebb helyeken én is el szoktam kotorni
Hát neked mindent mondani kell? :D Ha a kocsival nem tudsz kiállni, nyilván hólapátot ragadsz. Én egyébként szeretek lapátolni, de a tegnapi 15-20 cm hó már sok volt.
lapátolni én se szeretem, de ki mondta, hogy lapátolni kell?
Tekintélyes mennyiségű hó esett (nálunk is). Rettenet: Én is szeretem a havat, ma pl. 1 órát lapátoltunk ketten. De annyi nem kéne, mint a képen.
Lehet hogy ezt a képet nálunk csinálták? :D Na nem csak itt is baromira nagy a hó
nem tom mi a gáz... ez csak hó! Elolvad! :DDDDDDD
szerintem ez a kép a japán helyzetet mutatja....ott volt most ekkora hó. *ar lehetett így suliba menni, az út két oldalán 4-4m magas hófal és más semmi.....
Vakond életet fognak a következő hetekben élni :-)
gradU: nem, én tényleg szeretem a havat:)