Mocsok ps:"Mióta ez a gec!láda sellenhuh elkezdett photoshopozni, azóta csak idegeskedtem - rájöttem hogy nem érdemes, tépje csak a száját, mielőtt én nem tépem neki" Ezek után is ugyanúgy szidtad, tehát elérte a célját(felb*szni az agyad) abban nem lehetsz olyan biztos, h nem tud képszerkesztőt használni, hisz csak szivatni akar. Sztem nem elmebeteg, csak 1szerűen feltűnési viszketegségben szenved.
Mocsok-PS ,igazad van,de azert neked sem kellene igy beszelni... amugy a kep szerintem undorito!:O azert 5letes
Méltass arra hogy legalább válaszolsz (Várom)
Egyébként neki ez a hobbija: nem tudja mi az a PS, csak látta hogy írkálták páran, és azóta nem hisz semmiben Azóta minden photoshoppal készült, még a reggelije is. Így teltek az évek sellenhuh életében, m³g a végén úgy lebannolták hogy látogatni sem látogathatja a lapot <- de ez nem így van, sajnos Sem PS-t nem tudná használni, sőt, még más képszerkeztőt nem is ismer.. Ez az szellemifogyatékos elmebeteg sajnos nem adja meg az e-mail címét, megbeszélhetnénk az egészet
Tudjátok, megvilágosodtam Mióta ez a gec!láda sellenhuh elkezdett photoshopozni, azóta csak idegeskedtem - rájöttem hogy nem érdemes, tépje csak a száját, mielőtt én nem tépem neki
Ki a franc akarja rátenni arra, amire aznap már kétszázötvenen rátették?
Így aztán könnyű elengedett kézzel.