na hawer így próbálj városban közlekedni vagy előzni
jaaaa! már látom, csa nem nyitotta meg a képet rendesen! Bocccccsssssiiiii! :)))
az összes autóra lehet tenni tetőcsaomagtartót, (na jó a lambóra meg ezekre nem) :D viszont ez egy lépcsőshátú ótó, és azoknál nem lehet lehajtani az ülést kivéve néhányat pl.: vectra A tempa
igaza van ctrdelaltnak.de a másik meg az hogy ha lehajtja a hátsó ülést akkor a csomagtartóba be tudja tenni.max hátra lóg egy kicsit.de az mégis jobb mint ha oldalra.az meg nagy baromság hogy úgy készülnek a mai autók h ne lehessen rá tetőcsomagtartót tenni.a legtöbbre LEHET(nem tudom hogy mindegyikre lehet e)de a Lantrara lehet
eszpe,latszik hogy nem ertesz az epiteszethez!En mint epiteszmernok mondom hogy ekkora csoveket csaladi haznal nem hazsnalnak,altalaba 100-150 mm atmeroju PVC csoveket,mert ez a csapadek es szenyviz elvezetesere szolgal az epuletbol es kb ekkora mennyisegu vizet altalaba nagyobb objektumoknal vezetunk el mint ami a kepen lathato.Peace
Ez nem vicces. Látom többségeteknek soha nem kellett egy komolyabb problémát megoldani. Pl. soha nem építkeztetek. A pozsonyi csávónak mindenképpen haza kell vinni ezt a vízáteresztő csövet. Kisteher baromi drága, a mai autók úgy készülnek, hogy ne tehess csomagtartót rá. Ügyesen megoldottad öreg. Ha szlovák vagy: DOTOHO, ha magyar: HAJRÁ!
Moxie: Van jogsid? Szerintem nincs.
Mi ebben az érdekes, nem így kell ezt csinálni?
elég hülye hogy így és esőben csibnálja ezt
Á, tudom, az autobildben láttam. Nem én vok antimongoosemarci2.
a kephez csak ennyit:O solymika:en is gondolgoztam mar rajta....
Sok úton bajbakerülhet egy ilyen idióta. Pl. akármilyen főúton halad, szemből jönnek, és a jobb oldalon egy tábla van, közel az úttesthez...
TO'TOSZA'G-i INTELIGENCIA !!!!!!!!!!
láttam már én is, de nem állítom hogy itt.
Szerintetek fenn van már? Ismerősnek tűnik
Összesen: 20
[1]