ezt a kepet mar lattam,de azert tetszik... Amugy ti meg szerintem ne is figyeljetek a PS-ezokre,mert csak idegesiteni akarnak titeket.....en mar csak rohogok rajtuk...!
Erre nincs valami moderátor? Úgy bannolni, hogy csak úgy füstöljön
Akkor csináljon ilyet a hülye!Vagy csak hasonlót(Jaj,elárultam,hogy engem is felba......)!
Hihetetlen,mennyire elszaladt ez a Photoshop-ozás.Mennyi értelmes érvelés szólt már ellene,de az ostobaság tovább "szüli"az idiótákat.Jó a kép,qurvára nem érdekelne az sem,ha szerkesztett kép lenne,0 valóság alapon.DE NEM AZ!
Vegyétek már észre szerencsétlenek, hogy beírja, és nem válaszol semmire. Beírja, és hagyja, hogy főljetek a levetekben. Nehéz felfogni? Nézzétek meg, hány PS-ezés van, és hány reagálás rá!!! A kép és a szöveg nagyon ász!
Tudja egyáltalán mi az a Photoshop? Vagy csak látta hogy beírkálják és gondolta milyen f4sz4 dolog ez
Nézd meg az utolsó pár hozzászólását... Ez egy barom, csak heccből csinálja, megszokásból minden képhez beírja
szerintem amúgy ne reagáljatok a PS-ekre, mert az ilyen sellenhud-féle IQ bajnokok arra verik otthon hogy ti idegeskedtek itt
Mocsok-PS: szerintem csak téged akar idegesíteni. de amugy qurvára idegesítő!
Kis szájbab4sz0tt bvzigyerek Ó, de felb45ztál agyilag
KEZDED TE F4SZ? Találkoznunk kéne..