uhh most elképzeltem ahhogy terminator azt mondja: asta la vista godzi
Elfelejtetéttek Godzilla savas lézer lehelletét !
Ez így nem jól van.Chuck Norris a többi ellen.Bár így is Norris győzne.
és a Tourist Guy??
Ja. Aztán miután hazavágták ezt, jön az 1998-as godzilla és széttapossa őket mielőtt észbekapnának.
az alien a tökéletes organizmus,thát nem tudja kinyírni őt godzilla.A predator meg álcázza magát és visszajön az egész klánnal:DD
nem mohó a kiscsákó:D legalább lenyelné:D
De Chuck Norris majd belülről egy kanyarból szájbataposással elintézi Godzillát. Vagy esetleg csak a golyóit...:)
Ez, valahogy olyan herkule-beütéses beszólás volt (gyengébbek kedvéért herkules belűről vágta le a hidra 1. fejét)
Jó. Én megpróbáltam és nem ment. De most köszi a magyarázatot!:) Így tényleg legyőzik Godzit.
Nem fért ki a hsz, folytatom: Charles Bronson az apacs harcos elmenekül a lovával, miközben nyílakkal áldja Godzit. Van Damme tökéletes katona, így lehetetlen kinyírni. Steven Segal meg vonattal távozik, mielőtt Godzilla ideérne. Ki beszél itt arról, hogy Godzilla legyőz mindenkit ? Na erre varrjatok gombot ! :-D
Clint Eastwood mint Kelly, segít a Thompsonával szétlőni a Godzilla tojásait, hogy ne keljen ki több. A Terminátornak már vannak komoly fegyverei, így szerintem nem tudják egyhamar kicsinálni. Rambo egy RPG-vel odapörkölhet Godzillának. Rockyt ha be is kapja, olyat odavág a fogának, hogy az kitörik. Az alien királynő lerakja a tojásait Godzilla gyomrába. A predator láthatatlanná tud válni, így Godzilla nem láthatja. Chuck Norris a texasi kopó revolverrel lő bele Godzi szemébe. Charles Br
1000 az egyhez, mert az alienek és a predatorok sokan vannak
jaja,szegény godzilla, egya 9hez az nem ér!
Összesen: 18
[1]