Azért mert valakinek 200g arany nyaklánca van már cigány és bünöző? Nekem is van aztán nem vagyok cigány... ez tipikus Magyarországon becsületes embernek nem lehet mercije, bömöse se nagy autója mert akkor lopott csalt ...stb. És aki becsületes és gazdag az járjón busszal és ne vegyen ékszereket??barőmság! Ez a gyerek meg nem hiszem hogy akárkit leszurna egy mobilért....(vesznek neki amennyit csak akar)
Már gyerekkorában kiderül, hogy miből fog megélni! (lopás)
Sztem nem cigány,ebből képből nem lehet kivenni,csak a fényviszonyok miatt látszhat annak.Ja és ez mitől PS-es,elég régota használom a programot,de ehez nem kell Ps.
Ilyen a világ, lassan már mindenki leszúrja a másikat egy mobilért.. Voltatok már Bp-en? :P És ha mi szúrnánk le ezt a Photoshopos bvzigyereket?
cucumber: Nem értelek. Szerinted intézetis gyerek nem szúrhat le? Az talán még annál inkább...
Harimata: Hogy aztán leszúrjon egy mobiltelefonért amikor felnő?
Rettenet: kivételesen nem értek egyet Veled. Én szerintem tartsa csak el az, aki csinálta. Épp elegen vannak már állami pénzen. Persze tudom, hogy nem a gyerek tehet róla. De azért annál rosszabb nem lehet, hogy nem kell senkinek és intézetbe kerül. Akkor már inkább családban nőjjön fel, akármilyen legyen is az.
Nekem is van egy kistestvérem, egy láncot én is a nyakába rakhatok hogy lefotózzam..Nem kell hozzá PS, te b4r0marcú broki
Sellenhud! Megb4szhatod a jó k**va megszoptatott nyamvadt hülye ***** (találd ki te, hogy mit/kit) Harapj rá az útpatkára kis g3ci
az ilyen gyereket árvaházba kellene adni. jobb dolga lenne ott, mint a szüleivel.
Na, ő tényleg rappernek született...