g! ba**meg neked szerintem egy demo van meg
REPARTUR, SELLENHUD, RUTHMAYER!!!!!!! nektek az agyatok van photoshopból. Tudjátok milyen nehéz photoshoppal csinálni egy képen bármit is? A photoshoppal készült képek alján van egy ki sfelirat, amit nem lehet lefesteni. Próbáljátok csak ki
ftcsrac: téged idegesít? engem untat. semmi újat nem tudnak felmutatni, szinte szóról szóra ugyanazt lehet olvasni mindenhol
olyan jó olvasni ahogy szidtok engem. ne az én hozzászólásaimat kommenteljétek hanem a képet. :))))) de teccik ahogy oltogattok. hajrá csak így tovább, hátha kaptok ettől egy kis önbizalmat, és nem pisáljátok össze magatok ha megláttok egy nagyobb darab osztálytársatokat :) üdv: REPARATUR (HUN) cs:s smalla szerver
Engem meg az idegesít, hogy a 4-5 éves kislyányok és kisfiúk meg reagálnak rá... De már ez sem idegesít, inkább nevettet:D olyan szánalamsak:)
kíváncsi lennék erre a sok photoshop-istenre h h használják a progit, de nem is ez a lényeg, hanem h télleg engem is qrvára idegesít a nagymenő aki csak annyit ír h: ez tuti photoshop
Szevasz, Reparatur! Mióta kitiltottak a goldengate-ről, itt szomorítod a népet? Bazmeg... Gaboss, ennek az anyaszomorítónak beszélhetsz, a fake szóra recskázik esténként :)
A fake helyett igazán írhatnád, hogy hamisítvány, csalás, csel, utánzat, satöbbi, satöbbi. Csak szerinted ez a fake így menőbb internetpatkány körökben. Pedig dehogy. Meg ne azt nézd, hogy fotosop meg ilyenek, hanem hogy poénos-e vagy sem, mert ez egy viccoldal, nem pedig egy olyan király portál, ahol a haverjaiddal az internet újításain vitatkozhattok. Ja, remélem értetted, amit leírtam. Az ilyen internetmenők, mint te általában nem szokták venni az adást.
Raparatur és sellenhud: Nem kellene Nektek ilyenkor még az iskolában lennetek?! Vigyázzatok mert lemaradtok a B betűről! Aztán még a végén így maradtok, hogy csak egy szót vagytok képesek leírni a neveteken kívül!
Kapasbol gondoltam hogy ez Becs, es nyakamat ra, hogy ez a Prinz-Eugen-Straße. Mindenesetre nagyon zavaro amikor ezt mint soför latod amikor parkolohelyet keresel. Az osztrakok ezzekel a hülye tiltotablaikkal az örületbe tudnak kergetni.
még egy kis fanyar humor le is jönne belőle, ha nem lenne ott az a sok kivétel tábla alatta