ez biztos h nem photoshop te agyatlan nézd meg a kocsikat lehet látni h el vannak kicsit mosodva és a táblák ugy szintén ,meg lehet látni h rendesen oda van rögzitve photoshoppal biztos h kicsit pontatlan let volna .és nem értem mér kell mindenre photospot mondani.
csak bécsig kell elmenni és láthattok sok szép táblát ilyen szépen feltéve az útmentén és nem 1ből megkreáltnak gondolni.
nektek nem csak az agyatok,hanem a s.eggetek is PS_BŐL van
a ps egyébként Play Station-t is jelent(ÉS NEM PHOTO SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)mármint a kép
ezt .urvajo olvasni ezt a csetelést ami itt folyik! amugy hozzászolok: sztem se photoshop, mér kéne h feltétlenülaz legyen vazze!??
g? Neked van ott felirat?:D Próbáld meg a teljes verziót megszerezni:DDD Csinálni egyébként nem nehéz valamit, valósághűen megcsinálni nehéz
mér lenne ez photoshop (ezt attól a sok baromtól kérdezem akik beírták hogy photoshop csak azt nem hogy miért) amúgy jó
sellenhud, te nem vagy teljesen normális... Erre élvezel, vagy mi? Máshol kéne! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP! NEM PHOTOSHOP!
Sanyi!! csináld már meg azt, hogy a Photoshop, a PS, a PhotoS és egyéb kifejezéseket káromkodásnak fogja fel a fórum
Ezt láttam nyáron,BÉCSBEN,szal ritkábban photoshop.ideje lenne más szórakozást találni már a sok photoshopos gyökérnek.
Jááááj! Könyörgöm, ne csetelésre használjátok már ezt a helyet!
Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photoshop! Photo
Már mér lenne fotoshop? Azért, mert a becsökevényesett agyadnak az sok, hogy ilyen létezzen, akkor ez nem is lehet valódi, csak fotoshop? Láttál te már fotoshoppal készült képet egyáltalán?
Ennyit vártam tőletek, énnekem is van 1 nevem, amivel fotosoppozni szoktam. Itt nem lehet tudni, hogy ki reparatur, azt se,hogy kicsoda Psycho, azt se, kicsoda samanta. Lehet, h én vagyok reparatur? Talán nem, talán igen, ezt csak reparatur tudja:)