Azért a Hatás Fókát se felejtsük el! Gyakorlati fizikát tekintve egy rendkívül fontos állat!
Most ne csodálkozzatok: Mi 2 éve ilyenből tanulunk, és már nagyon tele van töckünk ezekkel a képekkel! Nem mintha olyan nagyon nyitogatnám a matekkönyvet, de 2 összefüggés között nagyon zavaróak.
Nem is rosz ötelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naon jóóóóóóóóóóóó!a rókák a legjobbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Ez nem vicc, mi is ebből tanulunk!
killerke:a tankönyv rajta van a tankönyvlistán,a mozaik kiadó adja ki (ha nem csalnak az emlékeim). nekem eddig az össze matekkönyvem örök kedvence a teljes négyzetté alakítás volt,mikor a csávó a bringa kerekét kalapáccsal veri négyzetesre...könnyeztem a röhögéstől.....:P
szereba az anyam matektanar es tudni szeretne h hol lehet beszerezni a konyvet meg mi a cime.Megmondanad?
nekem a matektanarom marha jofej. Latja az oran h az udvaron levo galambokat nezegetjuk es h ugyse figyelunk ra ugyhogy elmondta hogy szaporodnak a galmbok.: )
miis ebből tanulunk:P már 3.éve... lehet,h gagyi,de aér tud boldog perceket szerezni a csoportunknak na meg persze a tanárnak is:))))
nem photoshop, 11-es vagyok és a tavalyi könyvemben is hasonló rajzok voltak. Mi a komplett első órát végigröhögtük a tanárral együtt amikor megláttuk
ez télleg nem photoshop (én küldtem be), ha kell még van SÚLYPONTY is scannelve úgylátszik tényleg nincs megállás a lejtőn :D
neeeem....ez nem photoshop. ez igazi :D ilyen könyvünk van :D felismerem ezt a rajzolási stílust. csak nem biztos hogy ez télleg a kilencedikes könyv. de a kép igazi .
mi is ebböl a sz@.rbol tanulunk:D tele van ily sza-rokkal
Nekem is ilyen volt, és a többi grafika is jó volt benne, bár a matekot nem sikerült megszeretnem...