pedig érdekes látványnak igérkezik
Túl kevés látszik ebből a képből... :(
kdg85: Talált, abszolút tudatos! Te is zenész vagy/leszel?... :)
Sam-Girl, Istennő! dehogy vagyok rosszkedvű! Imádlak! Láttad a filmösszeválgatást? Nagyon jó, legjobb a buszos, ahogy leamortizálja a felső szintet. De az FPS-es játék sem volt semmi... A Tetris 1d-t pedig elküldtem egy pár ismerősömnek, hátha végig tudják vinni.
OFF ON - nem elég cizellált a humorérzéketek, ha nem tudjátok értékelni azt a kis fekete humort:) - OFF OFF legalább tuto lakatot használna a csaj:)
gradU: nem pont ide kapcsolódik, de van valami köze a nevednek a térerősséghez (E=-gradU), vagy csak véletlen?
Milyen ruhában sikerült félig lebarnítani a dekoltázsát? :)
A Férfi: Mi van veled mostanában?:( Olyan rosszkedvű vagy...Vagy nemtom:((
ez a "hogyan öljük meg magunkat" már a fórumban is nagyon sza.r volt, nem tudom minek kellett ide is berakni! Egyátalán nem vicces, a beküldője kipróbálhatta volna előtte...
Nem vmi vicces. Ha feljebb csúnya a néni, már az is egy védelem. [off] Rollin: Legalább leírják, hogy kinek szól: "Azok szórakoztatására küldöm ezt az írást, akik úgy gondolják, hogy mindenből lehet humort csinálni....még ebből is. " [off vége]
hmm ezen képen mégha fenn is van ez a lakat, még akkor is meg lehet k urni a csajt:D
nekem tetszik az öngyilkosságos, nagyon trükkös. Főleg az hogy szemrehányást kell tenni a búcsúlevélben ezzel bűntudatot kiváltva a másikból Ez a kép meg... hááát mit mondjak. Ha ilyennel találkozom akkor leveszem az egész felsőt és mindjárt szabad a mell
VAGYIS NEM AZ A FELHÁBORITO AMIT Ö IRT
TÉLLEG FELHÁBORITO AMIT ROLLIN IRT!! DE HOGY A TÉMÁHOZ KAPCSOLODVA MONDJAK VMIT:EZ NEM TÚL JÓ!
Nem ide vág, de hogy lehet egy ilyen Hogyan öljük meg magunkat cuccot kirakni egy vicclapra? Szörnyű, megborzongató és felháborító a szerkeszetők részéről! Vkit ez nagyon mélyen érinthet... nem is kívánok mást hozzá írni, mert nem érdemel meg több karaktert!
Összesen: 19
[1]