Akkor nem (csak) korhatár kéne, hanem igazolás egy szemésztől... Egy rádiónak a nyákján meg mióta van procifoglalat??? Ne fárassz mán!
miert?lehet,hogy egy korhataron feluli ember sem erti,pl ha nem latja,hogy mi az!!(a csavar!)
Tényleg lehetne egy korhatár szűrés itt, mert már unom azt a sok "nem értem!"-et.
áhá!ez egy alaplap.rendben.Minek az alaplapja?A nyomtatott áramkörök és forrasztások minőségét,nagyságát tekintve miféle?Nagyon kezdetleges holmit láthat el! Egy valamit érő alaplap(PC),egy picit fejletebb cucc.Talán egy rádió-é.Ezért nem vicces.Bár a rongálás általában nem az.
kdg85: nem a tömzsiségtől függ, hogy facsavar, vagy lemezcsavar, ennyiből nem lehet megállapítani. mitriani: vannak ilyen barmok az biztos. én már hallottam olyant is, hogy a hülyegyerek egy fémlemezt erősített az alaplap aljára, hogy merevebb legyen és el ne törjön. gyanús volt, hogy már 4. procit vitte vissza a boltba azzal, hogy rossz.
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa már értem :::: azok csavarok........................... AZ MÁS:....
EZ ÉNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEM ÉRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMM!
Ezeket a képeket (4db) egy szervizes ismerőstől kaptam.Bevitték hozzá hogy nem indul a gép!!
sziasztok! a képeket én raktam fel ez van ha valaki megprobál felszerelni egy zalmann hűtőt technikai tudás nélkül az alaplap :gigabyte
ez sztem is egy alap, de sztem alapba rossz volt, mert ki az aki így akar rögzíteni valamit??? mert ha ekb*sznak 1 dolgot, akkor azt természetesen lekapják, és beküldik...
Titu figyelj: beleengedett 2 csavart a paraszt az alaplapjába, elvágva ezzel összeköttetéseket, ergo tönkrement.
Szerintem az nem facsavar, hanem lemezcsavar. Túl tömzsi ahhoz, hogy facsavar legyen.
Ez tuti alaplap, mégpedig a processzorfoglalat látszik alulról. Lehet, hogy így akarták rögzíteni a procihűtőt??? Vagy csak a poén kedvéért fogtak egy rossz alaplapot...
ajj ilyen hülyéket basszus csak azért átfúrni egy ilyen alaplapot hogy utána lefényképezze és beküldhesse ide.... most komolyan ennyire feltünési viszketegségben szenvednek egyesek???
nem is biztos hogy alaplap,csak 1 kis videokártya
És ha jó is volt az alaplap, kit zavar????? Aki hülye haljon meg szokta mondani egy yóarc barátom.
Fura... Ilyet nemigen szoktak csinálni normális emberek...Bár ezt elnézve nem volt normális aki csinálta...