Mákja h csak a kerekeket és a nyerget vitték el!Nem nagy szám ez a cucc.Én pl a sajátomat ott nem hagynám sehol.Kona coiler,Marzocchi z150-el,Ha ezt meghagyják és csak a kerekeket vinnék akkor is maradna fél milkám a gépből!
Azi is leeht, hogy pont a tulaj vitte el. De ha nem, akkor meg is érdemli, aki nem tud biciklit lezárni. Hogy olcsón megúszta, az relatív... A bicikli többi részét elnézve az a két kerék így is joval többe kerül mint a legtöbb olcsó bicaj.
Jah igen, egész olcsón megúszta, bár én láttam olyat is aki ezeket mivel gyors kiengedős egyszerűen csak bevitte a munkahelyére....
szerencsésen megúszta a tulaj, meghagyták a fékeket, váltót, pedált...
Hátt már van egy pár ilyen szétszerelt biciklis kép... Ha egyet láttál, mindet láttad kategóriába sorolnám.
Hamburgan is láttam ilyen élőben, megörökítettem. Ha vkinek mond vmit akkkor a DOM mellett. msn:kosina007@freemail.hu, ha kell vkinek elküldöm.
hehehe, van ilyen az Erzsébet (gyengébbek kedvéért Engels) téren is. Lehet, hogy ott készült? Ja, és első vagyok, ha tetszik egyeseknek, ha nem! Sam-Girl, merre vagy Kedvesem?