valaki segítsen megkeresni az államat a földről! Légyszí! :)
ha valakinek ennyire van fölös ideje, elugorhatna hozzám elolvasni a kötelezőimet...
ftcsrac: tudom melyikre gondol, de az én képemen nem a levegőben fityeg. gradU: próbáld ki, nem kell hozzá. ha ügyes vagy, a felette lévők megtartják
Kis merevítésre, ragasztásra szükség volt a nyakánál. Valszeg alátámasztás nélkül leesnének a dobozok a nyaka környékén.
ehh, rossz a szemem :-) Hát akkor negyedannyiba kerül.
Rettenet, h azokra gondolt amik a kobra "nyakánál" vannak alul...
icecat, sztem ezek kb májkrém nagyságúak az meg nemtönn egy 100-asnál
h: te egy másik képet nézhetsz, én egy darab levegőben fityegő tárgyat sem látok
huh:D reggel van még konzervnyitónak olvastam, és nem értettem mi olyan vicces benne
ez nagyon vad! ezeket a konzerveket már meg sem eszik? Ha azt vesszük, hogy egy konzerv ára 300-400-500 Ft körül van,hát elég drága lehetett az építmény! Hacsak nem üresek a dobozok. (?)
élvezeti faktorból levesz az, h valamivel össze vannak "ragasztva". szal nemcsak egymára pakolták őket. ez legjobban a nyaki akármijének a bal szélén látszik, a külső fehér csík legalján. ott gyak az utcsó konzer a levegőben fityeg. de félreértés ne essék nagyon jól néz ki a cucc.
ez nagyon cool!!Mire megepitettek....:)
májkrém, paradicsom?... a vége olyan mintha már pénzérme lenne, de az ia konzerv... Nagyon ügyes!!!