Szóval egy budi csak akkor forgalmas ha ott plédául pocsék az étel? hahaha
icecatjégkirálynőhóboszorkány: miért, hát látszik ezen, hogy mi van az ajtó alatt?:D
legközelebb már olyan kép lesz, amin a nő már maga alá pisilt
buliboy: bocs, ha nem tudod felfogni elsőre, majd szótagolom ha gondolod. pl1 a bevásárlóközpontok, áruházak és egyéb ilyen helyek is forgalmas helyek, mégis be lehet jutni a wc-be. akkor nem lehetne, ha a wc lenne forgalmas és nem a hely ahol a wc van. pl2 ha egy forgalmas étteremben romlott ételt szolgálnak fel akkor a wc is forgalmas lesz, ha nem akkor csak az étterem. felfogtad, ragozzuk még, vagy hagyjuk a fenébe?
rettenet te szőke vagy? A tábla jelentése: "Forgalmas helyen levő női WC".FORGALMAS!!!érted?nem jut be időben ,mert várnia kell!!!!!!!!
buliboy: már ha a wc forgalmas és nem forgalmas helyen lévő wc-ről van szó ugye. ez így kicsit erőltetett magyarázat szerintem, de legyen neked igazad:) a kép akkor is tuti:)
forgalmas=várakozni kell!!!!ezt hogy nem lehet érteni?????
Shrek cica: láb keresztben, kézzel elszorít, ez alapján inkább "sürgős esetekre" címet adtam volna neki, nem ezt a forgalmasat
............haat,nem is tudom!Nem sok ertelem van..Vagy csak en vagyok ilyen hulye?
Összesen: 12
[1]