azt a tállyát ott fenn a sarokban azért érzitek
nem az a gáz,hogy felkapták őket,hanem az,hogy kinevetik őket.Pedig ők nagyon komolyan gondolják...:(
Magyarország a lehetőségek otthona:) Lásd Pákó addideja didit a diditadide...
tuti, ezt lattam a balazs soban. nekem kurv.ara teccet, annyit rohogtem. de nagyon kiraly volt. az volt a leg jobb amikor a baratok kozt-ot lenyomtak, na az pojen volt. telleg, van meg baratok kozt??? :DDD
haggyááá máááá..ezek meg a csóre páros ollan bulit nyomnának hogy csak......
icecatjégkirálynőhóboszorkány: most miért? ha folyamatosan tudja hordani a sört és a rövidet, sec perc alatt hangulatot teremt. ha meg még a száját is kinyitja, akkor hamarabb................csak azt lincshangulatnak hívják:)
Ez az Ilonka tuticsaj lehet! :-D elképzelem ahogy csinálja a hangulatot..
hehe én is vidéki vagyok igaz 15 km-re lakom pesttől és nem kell a szmogban élnem! de tévét akkor sem néznék ha pest közepén laknék a nullás kilométerkőnél, mert sz.r!akinek eszevan az nem lakik pesten!
eztmá láttam valahol..ezt a 2 bohócot meg csak azért hívják meg valahová (házhoz,v tökmind1),hogy jól kiröhögjék őket...ők meg azt hiszik (szegényeim),hogy ez most húúdejó..
Adrybaba ú de paraszt vagy igy lenézni a vidékieket bunk.ó pesti nics olyan sok tv???net??? az igen te se jártál vidéken szinte minden háznál minimum két tv meg gép és net is naogyon sok vidékinekvan ugy utálom az ilyen bu.nkó pestieket lenézik a vidékieket mint állat
jaj hát gondoljunk bele monjuk vidéken ahol nincs olyan sok tv, net meg ilyesmik...azért legyünk kicsit megértőbbek:D