Fönt láccik h egymás után 2-szer adta fel a hirdetést, sztem reménykedik...
blackened biztos a libegőre gondolt:D
Blackened ez nem loserség kérdése inkább a te bunkóságod na az LOOSERSÉG
ááh nem semmi:D:DAmúgy jó az ötlet...Múltkor volt egy baró eset.Német nyugdíjas házaspár villamoson,nem tudták h kell jegyet venni,jön az ellenőr kéri a jegyeket,aztán rájön hogy nem értenek egy kukkot se mert németek.Hívja a kollégáját (aki szintén az értelmiség felső rétege),mondja a kolléga hogy:TICKET(akár a Kontrol-ba :D:D),így jó magyarosan TICKET!A bácsi végül is felfogta h a jegyét kéne megmutatni,vette elő a pénztárcáját,azt hitte hogy itt kell venni jegyet.Kolléga mutatja h 3000 Ft a b
én sem bírom a bliccelést, de van aki ugye rászorul...én azt tartom baromságnak hogy ha pl otthon marad a bérletem, de VAN, akkor minek fizessek, mint az, akinek nincs és nem is volt? Akkor már inkább Futááás :-) Persze ez már régebben volt, most már nem szoktam otthon felejteni...
ez nem az ő loosersége, ha csövesbe botlik! múltkor az egyes villamoson aludt egy bűzös csöves, és olyan hangosan horkolt, hogy recsegett bele a szék!persze, mert ott ugye fűtenek, meleg van...mit tudsz csinálni vele?ellenőr sehol, meg az ilyet nem merik b...tatni, mert mit tudnak vele csinálni?még személyije sincs...
hát elég loser lehetsz, ha minden 2. járaton csövesbe botlasz, velem ez ritkábban esik meg. Egyébként ez se a bkv hibája.
icecat: nem írta fel a rendszámodat?
a bkv kiszámitható? te hol élsz? nyugaton megvan a szinvonal és a kereseti háttér. ott nem botlasz minden 2. járaton csövesbe vagy lehuzos cigokba. magyarország sokkal jobban hasonlit keletre mint nyugatra.
Na jóvan, nem akarok hegyi beszédet mondani, de azért el lehetne gondolkodni. Ja, és azt én is utálom, amikor az ellenőrök minden f/\szságba belekötnek, vagy mondjuk egy hatéves gyerekkel kötöszködnek.
Lehet b a sz ogatni a békávét, de nem érdemes. Európában az 1ik legolcsóbb, és viszonylag kiszámítható. Nézzétek meg, hogy 1 Nyugat európai országban milyen árban vannak a jegyek! Még az ottani keresetekhez képest is drága. Ja, és ha megbüntet 1 ellenőr, akkor azt általában jogosan teszi. Ha mindenki venne jegyet, akkor talán még pénze is lenne a BKV nak.
A Kontroll című film jutott eszembe róla.
Az tény hogy az ellenőrök érdekes jelenségek. Amolyan társadalmon kívűliek.
ez jo kep!!:DD En is futottam mar igy:))
ez király :-D én is szaladtam már így ellenőr elől, mert a bérletem otthon maradt! :-) Én voltam a gyorsabb!
"h" tod lehet hogy ez európa egyik legolcsób töm köz, csakhogy a szinvonal is olyan:) egyrészt másrészt vedd meg te a felnőt havi bérletet akármilyen fizuból, nyugaton jobb a chash és a szinvonal is ott lehet nem okoz ekkora feszültséget a közlekedés
jah ez a barátnőm msn-es képe, kicsiben nem esett le bár gondolhattam volna, tipikus :DD