Egy alvó(?) részeg csöves, már miért lenne dúrva, labog? A világ ilyen; vannak részegek, csövesek, (szegény diákok akik az isk.-ban szenvednek), sőt vannak véres, disznó vágások is ( erről lenteb egy másik kép hozzászólásainál olvashatsz).
EZ NAGYON DURVA ÉS SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM IDE VALÓ!
Psycho:)) A Csabis a legjobb, amelyik behugyozott a metrón:))
de így le sem lehet esni egy padról. ez lehet hogy vtényleg kitörte a nyakát?
Virág, ez a póz csak egy józan embernek természetellenes... A részegségnek vannak ilyen csodái. Reggel majd nem csak a feje, hanem a nyaka is fáj. Errő jut eszembe egy diavetítés :) http://www.humormagazin.hu/feltoltott/100000/100060.pps
Én röhögök rajta és mgevetem, ha alkoholista részeg...ha úgy hajléktalan, hogy nem ő tehet róla akkor meg sajnálom... Amúgy jó Adidas zoknija van :DD
Csucsuka: igérem, ha találkozok vele segítek, meghívom a helyi italmérésbe egy pofa páleszra releaser: lol M.V.:a gerincét elhagyta már korábban
Nektek nem természetellenes az a fejtartás?? Inkább eltudnám képzelni erről a képről, hogy helyszíni fotó, egy hulláról a rendőrség archívumából, mint azt, hogy egy éppen, furcsa pózban alvó hajléktalan.
Sok olyan dologgal szembesültem már amiért én is lehetnék drogos, alkoholista vagy egyéb más..mégsem vagyok az, minden akarat kérdése. És ha már ez az ember így elintéze, akkor sajnálatos módon ő most a vicc tárgya. Nem én vagyok maga a sza.rkazmus egyszerűen én viccesnek találom.
Hülyeségtül függetlenül...az egész olyan h mindegyik saját maga tehet róla h ide jutott, könyörgöm szegény embert valaki megerőszakolta egy pohár pálinkával és onnantól fogva akarva akaratlanul alkoholista lett? Nem hinném, mindenki saját maga lesz azzá, te alakítod az életed, nem más
Ez relatív: ki mondja meg h a padot h kell rendesen használni? Ő kitört a társadalmi normák közül és mert másnak lenni! Tiszteljük és becsüljük őt bátor tetéért... :D:D:D
Segíteni?? Szerinted hagyják? Ha kapnak egy kis pénzt kiflire akkor kenyeret vesznek, folyékony kenyeret!! Már elnézést, de arról, hogy ilyen állapotban van saját maga tehet. Egy alkoholistát ki támogat szívesen? Én sajnálom a hajléktalanokat, akik nem a saját hibájukból kerültek az utcára.
Szerintem ez egyáltalán nem vicces. Borzalmas,hogy ilyenek vannak. Ezen inkább segíteni kéne és nem lefényképezni és röhögni rajta.