Milyen érzés lenne, ha végre anyagilag teljesen függetlenül élhetnél? Egy olyan plusz bevételből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet! Ha szeretnél erre lehetőséget akkor nézd meg a mellékelt linket, veszteni valód nincs , fizetni nem kell . Próbáld meg!Legyél anyagilag független. bárki képes rá , ne legyél kishitű !!! Ez csak rajtad múlik !http://kmdholding.com/hujlys3
Ha nem lenne TV én nem tudnék élni... De ha számítógép nem lenne... Hmm, sztem kibírnám
(L) TV!!!!
Ha már a Hustlert meg a minimax-t lehet fogni ...:D
biztos jo sok csatornat lehet fogni
ja, én is lusta lennék beszedni ha már egyszer kiszenvedtem oda
terjed az iszlam magyrorszagban; ennyi to"ro"k (es arab) meg 1500 korul sem lakott itt. !!!!!!!!!!!!!!!!! FE'LHOLD A CSILLAGGAL !!!!!!!!!!!!!!!
A parabolaantenna státuszszimbólum. Nem feltétlenül tartozik hozzá TV. Mennyivel olcsóbb, mint autóval villogni a szomszédok előtt... Ők aztán biztos tudják melyik a legjobb márka. :)
nem az ab aj..csakhogy 3 évig kinthagyta ugyanazt az égősort..télen nyáron tavasszal ősszel..
ez kérem információéhség. mellesleg miért is baj a karácsonyi égő rajta?
Mindegyik a Sport 1-et akarja fogni...:)
Az igazi célja az, hogyha belemegy egy kis meteor akkor megvédje a házat... Nálunk van egy olya nemberke, akinek olyan parabolája van, hogy rá vannak festve csillagok meg kék ég meg bolygók..na ezen az antennán3 éve ugyanaz a karácsonyi égő van rajta..minden nap..sose veszi le..esett rá már eső, hó, jég..Őt nem zavarja ha megcsapja egy kis áram, vagy ha a kicsit begyullad a ház...melegebb lesz...
Összesen: 20
[1]