Samanta-girl99: Sik MÁTÉ, osztálytársam ezek szerint tőled vette eme vallomását:D? Nagyon jó kép!
Csak mert innen még kimaradt, gondoltam beírom(nagyjából a többire is ennyi értelme volt a beírásnak kedves Ez Photoshop barátunktól) Ez tutira photoshop, nem látjátok, hogy smudge. P.S. Ki menne fel, mindenkinek meg van már a maga keresztje.
sztem itt nem is a valláson viccelődünk, de mindegy....
bocsa'nat, de tenyleg jo a kep es tetszenek a szovegek is. de amit a TAUERrol irtam az valo igaz!
Biztos vérrel írták! Csak úgy a feeling kedvéért!!
nem vagyok álszent, és én meg az ateistákon röhögök. de ezen ne vitatkozzunk
Samy: oké, de csak ha a nagy öregnél magadra vállalod az enyémeket;)
Igen én tettem ki, belátom rossz ötlet volt, boccsássatok meg bűneimért!!!:P
Samy: azt is írtad, hogy istennő vagy. lehet, hogy a táblát is te tetted ki? igazán nem volt szép húzás;)
Retti: Lehet hogy félreértelek, de azt akartam a leesettel kifejezni hogy megértettem...
szerintem a vallás önmagában is vicc és ha már nem tudunk röhögni rajta óhatatlanul sírni kezdünk, az meg sokkal rosszabb:) Samy: de akkor te most fent vagy, nem? nem olvastad a táblát?
szerintem icecatnak igaza van....
icecat inkább hallgattál volna. tanuld meg, h nem kifizetődő álszentnek lenni.
vallási jelképekkel ne viccelődjünk mán...na mind1
figy jóska, inkább írj ékezet nélkül, de ezeket a jeleket ne használd, mert marhára idegesítő. figy joska, inkabb irj ekezet nelkul, de ezeket a jeleket ne hasznald, mert marhara idegesito. figy jo'ska, inka'bb i'rj e'kezet ne'lkul, de ezeket a jeleket ne haszna'ld mert marha'ra idegesi'to". az is egy barom volt, aki kitalalta. az ekezet nelkuli irast ezerszer konnyebb olvani és gepelni(!) mint ezt a baromsagot. foleg, ha elkezded az idezojeleket rendeltetes szerint is hasznalni, amivel csa