ha már a fényviszonyok miatt, akkor már észak felé, de csak mert onnan ritkán jön napfény (ha mégis, akkor vegyél új iránytűt)
bocs hogy az előző hozzászólásomnak nem volt semmi értelme
az 1 szöveg svédül van a 2 magyarul 3. lengyelül...de nem biztos a 4.kínaiul
az "ajánlatt" pedig "ajánlott" akar lenni. Elég tré ez a laptop billentyűzet.
gyerekek, azért tombol itt az ész, úgy látom! Minden monitornak (crt monitornak) van egy ajánlott elhelyezése, ugyanis a képcsőgyárban ilyen földi mágneses térhez állítják be a csővet. A gyakorlatban ennek nincs nagy jelentősége, de a legjobb képet mégiscsak akkor kapni, ha az ajánlatt szerint helyezzük el a moncsit/tévét. Ez crt, azaz katódsugárcsőves eszközökre igaz! Tehát Sanyi megint mellé lőtt.
Mi nézzen kelet felé? A monitor vagy én miközben szerelem???
ftcsrac: de ez már üldözési mánia, nem?:)
Tudom mért kell keletre néznie:)) Ez is biztos valami kínai szaar...beleépítettek valami rádióadóvevőt ami a különböző európai országokból információkat juttat el Keletre:) (elvagyok...)
SŐT! -A beszerelö egyszer életében zarándokoljon el Mekkába. -Mondjon naponta 5 imát. -Osszon alamizsnát a szegényeknek. -Tartsa meg a Ramadan havi böjtöt. -Ja és Allah az egyedüli Isten és Mohamed a Prófétája a beszerelö meg a rabszolga. Ez most a 6. muzulmán vallási szabály??????? de azér még teccik:)))))))
kisgans: németül is elferdíthették, nem? meg egyébként is igaz az, hogy keletre kell néznie, mert reggel a franc az aki dolgozzon, majd délután egy kis tetris, vagy pacman, esetleg pár parti passziánsz:)
olyasmit akartam mondani mint Barca22. nekem a (lapos)monitoromra volt irva hogy milyen magasan legyen, meg hogy az ablakkal merőleges legyen, meg ilyen hülyeségek.
a többi nyelven nem értek ami oda van írva , de nem lehetséges hogy egy apró fordítási hiba történt
Valószínüleg azért kell(kéne) keletre néznie, mert a nap keleten kel és a nap többi részében ugye már nem arról süt ergo nem süt bele a képernyőbe ergo lehet rajta normálisan dolgozni, Bár megfontolandó hogy lehet h keleti származású...
Joooe, ez yoo volt :D