áá mostmár tudom a : 0BFFKPSZSZI jelentését : D XD
mekkora polihisztorok is ezek! Okleveles almatenyésztő és idegromboló...
sztem a szíkvízkészítő csak odacsapódott, mert sehova sem akarták felvenni! :D :D egyébként a kazánkovács és nőgyógyász azért jön össze, mert a nőgógyászathoz vékony ujjak kellenek és tisztaság, ápoltság, ami nem minden kazánkovácsot jellemez! (elsősorban persze a hosszú, vékony ujjra gondoltam)
hát ez eléggé lapos de ha már itt tartunk akkor mikor jön a : Vonatkerék-pumpáló és a Ropisózó meg a Füzetvonalazó:)))))))))
shelbycobra: ott a pont. Samy: ja, nekem is gyanús volt, hogy mintha egyel több fülem nőtt volna hirtelen mint kellene.....:)
Crodush:attol mert nem ertek valamit!es te is hulye vagy!!! kabar:ja,akkor jo:) stef,kisgans:igazatok van;)
begyowsky: Túl sok Rejtőt olvastál. lol
hát ezen nem tom, hogy mit nem lehet érteni... egyébként annyira magyar :D és sztem lol
Retti: Mostanában olyan fura vagy... Mi a baj?:(
Kimaradtak a balettáncosok és a kőfaragók is. Meg azok is, akik szimbolán játszanak.
van egy ilyen vicc. gondolom nem ismeritek azért nem értitek: amikor a ficko bemutatkozik hogy xy vagyok kazánkovács,és nőgyógyász.vagy valahogy így volt. legalábbis én ezt kb 5 éve hallottam már egy becsületben megőszült alkohoplistától csak nem kazánkováccsal hanem hidegkováccsal.
szerintem meg ez annyira egyértelmű volt, hogy akik itt ezt taglaltátok mind hülyék vagytok. azonkívül elég gyengécske
Szerintem az benne a vicc, hogy egymástól ennyire eltérő szakmák közös ipartestületet alapítottak, és ennyi erővel akár a kazánkovácsokat és anőgyógyászokat is bevehették volna a szervezetbe. Szerintem...
Crodush UGYE : Nem csak a seg.gfejekéééé a viláááág? ~~~ traalllalallla tralalalaálalaaaa
egész szép a betűk minősége a tábláéhoz képest:)
hm,én csak azt nem értem,hogy jönnek a nőgyógyászok?:)mert azok gondolom vmi orvosi ipartestületbe tömörülnek inkább.... de a kazánkovács bejön:P
Nyugi Shrek cica én sem értem. Crodush elég nagy gyökér lehetsz ha ilyeneket írsz azért mert valaki nem ért valamit.
Igen shrek cica, hulye vagy, ezert nem is tudom hogy mert irsz comment-eket. Ha szepen tagoltan leirom akkor megerted? Az a lényeg hogy fel van oda sorolva kb 6 szakma, szolgaltatas egy helyre, es azert van a kep alatt az a komment. Vagy ezt sem erted? :)))))