Vajon van annyi lakosa, ahány betűje? Vagy legalább szótagja?
Én bmp-vé alakítottam (mivel nincs PS-om), és egyszerűen vágólappal megkettőztem az első ill. a hátsó kereket. A maradékot meg kipótoltam (színmintavevő, majd ecset). Még egy kicsit össze is nyomtam az új kereket vízszintesen, hogy realisztikusabban nézzen ki. Van olyan képem is, amin a tetejét tükröztem lefelé, így a két kerék alatt is meg felett is utastér van.
de hogyan lehet ilyet csinalni?En ehhez tiszta hulye vok:(
igazad lehet, de szerintem azok is halott próbálkozások lehettek. kicsit is elállítódik a futómű és széteszi a gumikat kanyarodás közben.
Helló, itt a készítő. El kell, hogy keserítsek mindenkit: nem Fotósopp, hanem Pélyntbrás. Egyébként csináltam olyat is, aminek hátul van 2 tengelye, sőt olyat is, aminek elöl-hátul kettő van. Aki meg azt hiszi, hogy nincs ilyen, az keressen rá a Covini C6W-re, vagy a Tyrrell P34-re!
de a kormányműje sem lehet semmi..2 kerék elöl????
kabar: és működőképesebb. ez a járgány így felborulna az első kanyarba. szóval ötletesség is nulla.
Ha a hátsón lenne több kerék ötletesebb lenne
szerintem jópofa... egyébként forma1-ben is volt 6 kerekű autó, asszem a tyrell csinálta
Gratulálok mindenkek aki rájött hogy, fotosoppal készült!
jajj ne kezgyétek már megint forsoposok. a kép tök kreativ
még jó,hogy fosósop..amikor a berhelt kategóriában van...félkegyelmű! jah és nekem NEM tetszik..valahogy jobban elfogadnám az eredeti modellt...
szerintem gusztustalan........egyébként meg PhotoShop