A hálószobában. De nem az a csoda, hanem hogy a szombszédok nem ébredtek fel este :)
Az még csak hagyján, de ha nem lennének parasztok"a szó nemesebb értelmében" Vegita is éhen döglene. Persze érte kevésbé lenne kár.
vegita nemtom miért kell lenézni a parasztokat!
jajjj emberek hováá lett az a lelkesedés ami még az elején oooolyan nagy volt!?!?:/
Blackened más is félreértette amit akartunk mondani eennyi,sajnálom ha félreértettem a mondatodat...remélem nem okoztam maradandó károsodást a lelkecskédben....bár már elfelejtettem őszintén mit nem értettem én jól?
http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/allatvedo&page=/kiserlet/in_alternativak.htm Működnie kell, mert én csak rámegyek arra az oldalra és a címsorból a linket kimásolom ide meg beillesztem. A számítógép meg ilyesmiben nem szokott hibázni. Próbáld meg mégegyszer. Ez egy lista, de ott találod meg az alternatív módszereket, meg a kísérletek leírását.
1ébként utálom, ha beírok valamit, és azt egyesek (Psycho, Lasagne és hasonló növényevők) máshogy fognak fel. Előbb inkább olvassátok el mégegyszer, mielőtt reagáltok rá!!!
Psycho: az http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/allatvedo&page=/kiserlet/in_alternativak.htm link nem nagyon működik, beír6nád még1szer.
Nem tudom, miért baj, ha vita kerekedik 1 képből. Ezért van a "Szólj hozzá Te is!" rész. Csak az baj, hogy közben mindenki (tudom, én is) anyázik a másiknak, mert nem ért vele 1et. Ez 1 szabad ország, mindenki leírhatja a véleményét. Sztem sokkal jobb, mint amikor a képek alatt annyi van, hogy hátez jó, lol, szmálylik, stb
Danko!Te most mit beszélsz?Nem szereted a lasagnet?NEm is mondtam hogy szeressed!Én szeretem az a lényeg:P
akkor asszem még ftcsrac sem volt itt..
a regizés miatt lett kitörölve..még anno! ott is volt veszekedés bőven..
Nem kell sietni, gyerekek. Utánakerestem az Élményfürdőnek, ott most csak hét van. Sanyink hirtelen felindulási rohamában kisöpört minden hozzászólást, mint hurrikán a Floridai-öblöt :-D
Élményfürdő? Nem tudom, de utánakeresek :-D