SOADforever,az túl savanyú lenne.. :P :DD
mennyire látszik,h regsztóztak.de az ötlet nem rossz
mikor jön ki a SOADforever , Cola ízű szénsavas üditöital?:))))))
Ne haggyátok, hogy sirály alá szavzzák aq mi bélánkat! Mindenki szavazzon 5-re! Örülök, hogy mebnevettetelek Zsuzska! MAjd még próbákozom vmi jót kitalálni, de az lehet photoshop lesz mer nem mind adja magát ennyire, mint ez! Szval hajrá béla szavzzatok 5-re! Yeah
De szerény ez a Béla! (krooked: Gratulálok! Fél órát gurultam a röhögéstől, ez tetszik nekem!)
igazad van Dörzsi. mondhatni ez itt a béla vize
Tudom, láccik a hibajavító rajt, még fél liter konyak után is. Csak poénból PS-ezek, azt szeretik it:)))))) Már 5-6 éve nincs a gépemen a PS sem. Mással szevkepsztek.
En is lattam ehhez hasonlot,hogy cola izu izu ital,de belat meg nem:))
Kedves Ez ps!: Ez konkrétan házi barkács! Csatlakozom krookedhez! Nézd meg közelebbről!!!
Nem photosop! Nézd már meg közelebröl!
a legényanya tényleg jó film de csak halkan mondom mert közel van rátót és ott kevésbé értékelik a filmet:D
az mind1, hogy hogy készült, de jó. gyerünk béláim gondolkodjunk :)
Na..tudom hogy az..a hibajavító eszembe jutott...de nem akartam így le írni mert valaki azthinné hogy a folyékonyra gondolok és jönnek a beszólások
Csáo! A képet és csináltam! Aki panaszkodik a kivitelre gondoljon arra,h a mi italunk és magyarországon a photoshop nem elég menő! A garuláviókat köszönön szépen! Egyébként 1 este amikor unarkoztam csináltam, de sztem egész jó! [Higgyétek el ha akarom Photoshoppal is megcsinálom, de igy mennyire jó!] ragados papir = habajavító roller! :D
noro9: mert az É betün az ékezet ki van húza vele.meg ha megnézed a B betü teteje is :P
EGYSZERŰ...DE KI AZ A HÜLYE AKI ILYENEKEN GONDOLKOZIIIIK?????