Szugseg torvenyt bont. Ezt legalabb tuti nem akarja lenyulni senki....
hát igen, Ruth szerint én is tizenhárom lehetek, mert egy csomó képhez odaírtam (elsőként), hogy első. Erről ennyit. Dödi: még mindig nem írtad meg, hogy milyen agaratok van!
azt a román qrva mindenit..pfúj de utálom a dácsiákat! Brigi,nyugeee..van itt 1-2 kötekedő embörke,de ne foglalkozz velük! Ruthmayer,honnan veszed h Brigitte 13 éves? az a szám bármit jelenthet..ezt ő jobban tudja!!!
1 helyen ennyi nő 1*űen képtelen békében meglenni. :))))) Különben a kép nekem tetszik. Nem értem, minek szavaztátok le.
hát brigitte hozzászólásain nagyon látszik, hogy lány, és hogy 13 éves...
Marha izgalmas azért járni ide, hogy mást b@sztassunk a szövege és a stílusa miatt, ugye W.B.? Ahelyett, hogy a képpel foglalkoznál...
végülis igen.de a megkímélt állapot az azért egy kicsit túlzott megfogalmazás nem?
nincs is olyan rossz állapotban az a dáko. láttam már jobban lelakott román legót is....
Ismerem azt a ftcsrac-ot! ( bár alig bírom leírni a nevét )
köszönöm szépen nektek!puccancs!
nemtom mit akartok, gurul ez még, nem?
Brigi: ne aggódj, W.B. is nyert egy adag szánalmat, mert "megkímélt"!!! ott van előtte és mégis rosszul írja le...
ezt a szánalmat hagyjuk ezt még régebben ftcsrac mondogata de 1már ö is abba hagyta 2 nem kéne más szövegét lelopni.......
Brigitte13 nyertél egy adag szánalmat! :) Ja eléggé meg kimélt.