UTE SKIN,biztos igazad van..én még nem jártam ilyen boltban! Danko,mikor volt utoljára térkép a kezedben? jah..és az öklöd nem biztos h mindent megtesz,PL odamegy hozzád három 2méteres faaszi vascsövekkel,azt annyi!!!!! shelbycobra,RIZIKÓS..a futás általában beszokott válni! :)
nah. én is hozzászólok. minden fegyvert be lehwet szerezni ha eleget keresed. nekem is ajánlottak pairok nélküli 9 milis cuccot csak az vele a baj ha megtalálják és kideritik hogy ezzel pl embert öltek. akkor meg bizonyitsd be hogy nem te voltál. inkább a vipera. ha meg az sem segit akkor futás:D
Danko, szerinted Jugoszlávia nem létezik? ...ugye te a Földön élsz? Tudod..a nagy kék bolygó néhol egy kis szárazfölddel.
dödi ulyan nevű ország nincs is hogy jugoszlávia amugy meg é k alföldi vok és pest rohadt messze van fegyverre meg amugy sincs szükségem megtesz mindent az öklöm
dödi én is azt hittem amig benem tértünk a határhoz a legközelebb esö autos boltba (perxe szlovákiában)és a tuningokon kivül a bultban a sokolon keresztül a faxomse tudja milyen pisztolyig mindent lehetet venni(nem is drágán egy 9mmaxem20rongy) és mikor megkérdeztük kell e engedély hogy vegyünk kiröhögtek xinte:S
Vagy semmit nem tudsz angolul vagy nem ügyels za részletekre..az automatán olvasható South Afrika
Csak azt nem értem mért pont Dél-Afrika??
hát szerintem szlovákiában nem lehet kapni mindenféle boltban Dragunovot..vagy Grozát! Nagyok az igények..:)
nem kel tul bonyoltini fegyveren kivül más fegyverekhez elég piacra fegyverért pedig elég bemenni szlovákiába akár mien fegyver vagy autos boltba...
Danko,lőfegyverhez nem? menj el Pestre a józsira..vagy az alföldre! inkább az utóbbi..van ott 1-2 maffiózó! hallottam már ezekről a dolgokról..de ott könnyen vannak,mert délről simán hoznak be fegyvereket,mármint Jugoszláviából!
mondjuk egy edzett acél fekete 52cm-es vipera nem lehet rossz:)
nekem több haveromnak is van(nak)
itthon lehet még ennél is könnyeb ha nem is lőfegyverhez de viperához sokkolohoz meg miegymáshoz nekem eggyik sincs de pár haveromnak ja