Ő a súlyemelés világbajnoka! Ő tatám unokája!
Solymika. Én nem értem. Hogy a búbánatos francba van ez? Nem látod, hogy a csajt nem csak odaállították, hanem éppen kihúzza a verdát a sárból, mert elakadt? Nem értem...
bár igaz nulla fok felett van, de akkor is
Shrek cica: hát nemtom, az biztos, hogy ha neked kellene egy olyan topban szaladgálni a havon, te is döntenéd magadba a vodkát? én biztosan:)
---------"OROSZLA'NY"----------- Az e' felese'gem is az csak szebb.-
tényleg elég ronda de van zacskó is a világon az egyiket a fejére a másikba hánysz :D
Rettenet,latod,ezt mondtam!:)Valahogy olyan alkoholista feje van,nem??
solymika, vedd már észre magad!ide értelemmel bíró emberek írnak, nem olyan szellemi csökevények mint te...még azt is megmagyarázod nekünk, hogy kék az ég,vazze????
ráadásul ez egészen más. úgyhogy pláne mind1 hogyan írod
tökömtele: írhatnád, a helyesírási szabályok megengedik
ftc: a michelint sem írod mislennek, és még sorolhatnám. Bár a mislent igazság szerint miselinnek kéne ejteni, de mindegy.
ftcsrac: kama3 vagy kamaz egyre megy annak aki ismeri a ciril bötüket. h: nem a farönök csúsztak le, csak a hátsó kerék van gödörben, ha nem látnád. egyébként tuti nem akadt el, egyszerűen csak megállt a fényképezéshez:) Shrek cica: olyan kellemes csípője van, de a fejét tényleg a sárba kéne nyomni:)
jo ez a kep,de nem tudom mit esztek ezen a csajon,tok ronda!
Szerintem nincs megsüllyedve, direkt a fotó miatt álltak be, és nem az alkalom szülte az ötletet, gondolom miután elkészült a kép, a sofőr elnyomta a cigit, és egy kisebb gázadással kijött ebből a kis tócsából, végülis nem IFA ez. Egyébként nekemis inkább a Kama3 kéne, vagy legalább a fa, amit szállít, így télen jól jönne.
nagyobb a Kamaz fényszórója,mint a csaj feje :D
solymika, erre meg hogy sikerült rájönnöd? :-D egy órája bámulok a képre de nekem még nem sikerült!biztos a többieknek sem! köszönjük, hogy felnyitottad vak szemünket... :-DDD
nyomjad baby, ezaaaaz! hadd menjen a kamaaaz!