Holo van az a link, ami megmutatja, mibe halsz bele?
én egyszer kinnt ragadtam a házból kocsival....áramszünet volt és nem tudtam kinyitni az elektromos garázsajtót a hátsó-első ajtó zárva volt.Szerencsére nyitva volt az ablak és a szomszéd létrájával felmentem a tetőre bemásztam az ablakon és kinyitottam benntről a lehető összes ajtót :D
Szúrd ki a szemét nyugodtan a kulccsal,nem fog neki fájni.
orről lekéstem és kapok igazolatlant(ez már nem fért ki és most veszem észre
én ma ugy jártam egyedül voltam itthon (hátsó ajtó átépités miatt me volt falazva)és mennem kellet szakköre meg focizni odda nem kellet csak akartam és akkor mek ki a hásó ajton hogy bezárom kintről kulcsal ezzel nem is volt gond csak a kilincs vagy mi nem adta vissza a kulcsot fél óra szevedés után felhívtam fatert mit csináljak mondja forditsan el 180 fokba próbáljam ugy nene inkább hazamegyeük hazajönnek ő is szenved vele egy 10 percet de végül ki tudta szedni a zárból a poén az hogy a szakkö
egy ilyent én is felszerelek az ajtóra. hol lehet kapni?
Danko, merre fele mesz haza este?
és a képről nincs véleményetek? :) sztem egész jó...
köcce amugy nem is veszemttem komolyan
ja, ha igaz lenne, akkor az o.társam kötőhártyagyulladásba halna bele...
Pedig ehhez nem is kel túl nagy angol tudás. :) Serial=Sorozat Killer=gyilkos Victim=áldozat-a leszel. :) DE ne vedd komolyan, ez csak humor. :)
hé valaki azt írta ki az a link ami "megmndja" mibe halsz meg nah vki leforditja mert nem kenem a angolt.. előre is kövv Serial Killer Victim nah ezt írta ki
Összesen: 20
[1]