Ha már az édesanyámat szidtad, akkor tényleg küldd el a címed....Na mind1, aki hülye, az haljon meg! Ha meg nem érted egy humorportál vicceit, akkor Te nagyon beteg lehetsz. És sztem irigy is...csak próbálod kiforgatni a dolgokat, mivel azokat nem Te találtad ki, és ha már nem a tied, akkor más se szerezzen azzal magának örömet, hogy néhány arcra mosolyt csalt. Szemét, pesszimista, önző dolog..kár, hogy Te is felvetted....
shelbycobra, juniorgy légy szíves moderáljátok magatokat! Nem szeretném hogy ez legyen az uralkodó hangnem itt. Amúgy a képben az a poén, hogy a terhességet valaki besorolta a betegségek közé. Mindenki hallott már arról, hogy valaki meghalt szülés közben, úgyhogy felesleges a témát ragozni.
de ha esetleg valami gondotok van velem akkor szivesen adok cimet ,telszámot aztán mehetünk ügyintézni!
juniorgy nem fogok veled vitázni és érvekkel alátámasztani a véleményem. ezért csak annyit mondok: a k. anyádat!!!
dogshit: Mi lenne hogyha egyszer befognád a szád, és nem terhelnéd az idióta és felesleges üzeneteiddel a szervert?;)
SirTeddy! A terhesség, akkor sem betegség! Rossz a meghatározás a listán!! Mert ha mondjuk, terhességi cukor, vagy akármi lenne odaírva, akkor elfogadható lenne, de így nem!
Én azt lövetném le aki ilyeneket ír...
M.V. a 100% a terhességre vonatkozik: "Ennél a betegégnél..".. Juniororgy: végre még vki aki nem hüle..:D
Hát a kép az jó, csak a szöveg...
A tüdőgyulladásba viszont sokan belehaltak már, úgyhogy a 100%-os gyógyulási arány nem állja meg a helyét.
A terhesség viszont nem betegség, csak egyszerűen *más* *állapot*. én sem találtam ebben semmi poénost. :(
Juniorgy,nem tudtad volna szepen elmondani?Te vagy a sotet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyetertek junorral....a terhesseg magaban nem betegeseg....esetleg a terhesseg kozben jelentkezo rendellenessegeket nevezheted betegsegnek, ami a halalt okozhatja....es meg valami, ha a terhesseg betegseg, akkor mindannyian korokozok voltunk:))
Ha a halálról lenne szó, akkor nem a betegség felirat virítana ott, hanem az pl: elhalálozás. De, ti látom olyan sötétek vagytok, mint a vakond belső zsebe!
Shelby! Te mi a fa***ról beszélsz? Van fogalmad arról h a halál az nem betegség...Mint látod itt általános, gyógyítható betegségek közé teszik a terhességet, ez a poén...Elhalálozásról egy szó sem esik.... Mielőtt ilyen erős kritikát írsz egy tényleg mosolyra fakasztó poénról, gondolkodj el arról, hogy mit is szeretnél leírni...Fogalmad sincs a kép mondanivalójáról...Te! IQ-harcos!
ugyanazt akartam írni, mint shelbycobra...sok gyerek és anya is meghalhat...
hát a beküldő még biztos nem hallott olyanról hogy valaki belehal a szülésbe. nagy vicc. az ilyen beküldőt agyonlövetném.